Hol lehet idén KONZUM (nem mártott hanem a régi igazi) szaloncukrot venni?
Figyelt kérdés
Ha valaki vett idén légyszi mondja el hol (Budapesten vagy a környékén).Köszi!!2010. dec. 16. 18:37
1/7 anonim válasza:
Anya egy egyszerű 100 forintosban vette a hétvégén. :)
2/7 anonim válasza:
Westend, aluljáró szint szemben a Librivel egy kis bódé oldalt, na ott volt még múlt héten , jó drága amúgy, 2500 egy kiló.
3/7 anonim válasza:
Valamit elnéztél 2500-ért lehetetlen hogy konzumot adjanak!
4/7 anonim válasza:
Nem néztem el, ez a retró régi mártott és ennyi az ára, olcsót az eurós boltba lehet kapni 300 ért de ennek bizony ennyi az ára, tavaly is ott vettük és akkor is annyiba került.
5/7 anonim válasza:
vagyis nem mártott na:) ez a lényege.
6/7 anonim válasza:
szia! nálunk az iparcikkpiacon vannak édességárusok, ott
vettem és is. 2200 ft. volt, de még jó, hogy csak negyedkilót vettem, mert meg sem közelíti a gyerekkori
sima konzum szaloncukrot.drága utánzat sajnos...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!Remélem még sikerül vennem nekem is!Boldog Karácsonyt és Új évet!!:)
2010. dec. 18. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!