A csokoládénak árt a túl hidegen (7-10C) való tárolás?
Figyelt kérdés
A melegben megolvad ugye, de a hideg roncsolhatja a molekulaszerkezetét, értékét?2010. dec. 11. 23:08
3/3 anonim válasza:
szerintem nincs ilyen hogy csoki molekula ja és szerintem csak ropogosabb lesz!!!! ja és talán finomabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!