Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Étterem? A többi lent.

Étterem? A többi lent.

Figyelt kérdés
Osztálykirándulásra megyünk és úgy néz ki, hogy a szállásunk a II. kerületben lesz (Hüvösvölgyi úton). Valaki tud arra felé olcsó éttermet? (Kb 20 főre)
2010. dec. 9. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
olcsó éttermet a 2. ker-ben?! te még nagyon gyerek vagy....
2010. dec. 9. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Vagy csak szimplán nagyon vidéki :) én sem tudtam ezeket, mielőtt Pestre költöztem.

Kérdező: az a helyzet, hogy az egy elég drága környék. Milyen összeg az az olcsó? És mikor mentek? Ha hétköznap, akkor lehet, hogy jobban járnátok egy menzával.

2010. dec. 9. 17:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy drága hely. :) A II. kerülethez képest gondoltam az olcsóbbik kategóriára. Amúgy júniusban megyünk.
2010. dec. 9. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Hüvösvölgytől felfelé ha mentek Ördökárokútja felé, pici séta max 8perc, de busz is megy arra. "Náncsi néni vendéglője" itt próbáljátok meg. De ha csak egyszeri étkezés kell akkor ha visszamentek a Moszkva térre ott van Meki, Kínai meg ilyesmik ahova ált járnak gyerekek. De ha mindenképp normál magyar főtt étel kell akkor a Náncsi néni megfizethető :)
2010. dec. 9. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Persze jelentkezzetek be, és így hátha van csoportos kedvezmény is. Kérdezz rá, hogy menüt csinálnának e addigra mire odaértek. Vagy az étlapról laktató ételek ami belefér a költségvetésbe.pl:

A kabinos kedvence

tunkolnivaló kispörkölt kislábosban friss kenyérrel

790.-

Bográcsgulyás

sok zöldséggel és csipetkével. Emberes adag.

1380.-

Szerintem ezekkel jól is laknak, úgy értem nem kell külön leves, főétel, desszert. Hanem vagy első vagy második amiben van hús.

[link]

Itt a honlap is elérhetőségekkel. Jó kirándulást!

2010. dec. 9. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Most olvastam végig, hogy nyáron jöttök. :) Mégjobb :) Van kerthelyisége is, úgyhogy nem kell úgymond viselkedniük "puccos" étteremben :)
2010. dec. 9. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
A 61-es villi levisz a moszkvahoz, ott van a mammut is pl, meg gyorskajaldak stb, de ettermek is, probald inkabb ott sztem
2010. dec. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!