Hűtőtasakban lefagyaszthatom a lencsefőzeléket és a vágott borsót?
Lencsefőzeléket készítek rántás nélkül. Nem dobozolnám be, mert sokat szeretnék lefagyasztani, és nincs annyi dobozom. :)
A hűtőtasakra (20*30cm) az van írva, hogy zöldségek, gyümölcsök hűtőben történő tárolására. Ez egyértelműen nem fagyasztást jelent.
Mégis, lehet?
Persze :)
csak ügyelj rá, hogy tényleg jól be legyen zárva-csavarva vagy mittomén mi csinálva a zacskó szája. Elég kicsinek tűnik ez a 20*30 cm.
Üdv, HajDoktor
ha olyan simítózáras a zacsi, akkor igen. de sima zacskót
nem tudom hogy zárnád le.amiket írtál elég lágy állagúak ahhoz, hogy sima zacskóba lehessen tölteni.esetleg ellapítani é, visszhajtani a zacsit és széles ragasztóval leragasztani.
amúgy tényleg nem szószerint van elvágva, hanem a borsó
a csíra mellett két félgömb alakú.mikor kiszárírják kétfelé esik. van zöld "sárgaborsó" is,de ritkább,mint a sárga felesborsó.
a vágottborsó nyilván tájnyelvi szóhasználat.én megértettem:))
Basszus, akkor meg feles borsó! :D
Köszi Mindenkinek amúgy, már címkét is nyomtattam hozzájuk. :) (Az van rajt, hogy "Sárgaborsó", nyugi... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!