Tibi, Milka vagy Boci csoki a finomabb? És miért?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 19:01
11/29 anonim válasza:
A Milkánál vannak a kedvenc ízeim.
12/29 anonim válasza:
Na most megkívántam egy kis csokit. Jobb, mint egy reklám :)
13/29 anonim válasza:
Milka. A Boci is finom, a Tibit annyira nem szeretem, de azért az se rossz :)
15/29 anonim válasza:
Én egyértelműen a tibire szavazok, de a tejcsokikban a milka a jobb. A boci nevetséges:)
16/29 anonim válasza:
Milka és Boci. A Tibiben csak a rumos-diós szaloncukrot szeretem.
17/29 anonim válasza:
Miből melyik, de én nem finnyázok. :D Marcipános tibi, étcsokiból akármi jó, csokihabos és noisette milka, bociból meg az epres és mogyorókrémes kivételével akármelyik jó, de ez persze a többire is igaz kb :D
18/29 anonim válasza:
Én Gombóc Artúrhoz hasonlóan szintén nem csinálok belőle ügyet, mindegy, csak csoki legyen.
XD
19/29 anonim válasza:
Boci-ból a málnás nyami : ) aza szélesebb karton csomagolású, meg a barackos kekszes ja meg még az amelyik kevésbé édes, valami új fajta
egyébként minden msá ízből a Milka : )
de a mogyorós mazsolásat egyikből se vagyok hajlandó megenni : D
20/29 anonim válasza:
nekem a Boci, de nálunk sajnos nem kapni, így be kell érnem a Milkával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!