Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy ebben a...

Hogy lehet, hogy ebben a témakörben senki sem diétázik?

Figyelt kérdés
Már nem azért,én nagyon örülök ennek,de én aki órákat is töltök a Fogyókúra témakörnél, azt az érzést adják ott, hogy minden a fogyás körül forog és az egész ország a diétázással van el. Rengetegen vannak ott, de mondjuk itt is. szóval ezért lennék kíváncsi rá: ti hogyhogy NEM féltek a kajától ? :-D
2010. nov. 26. 17:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

dehogy diétázok...épp ellenkezőleg,hizni próbálok (170 centi 55 kiló vagyok,60ra minimum jó lenne,akkor voltam olyan egészségesen jó alakú,csak betegség miatt lement egy 10es)

jelenlegi melóhelyemen fogyókurázók vesznek engem is körbe,vn aki 40 kilós és még mindig fogynia akar,szó szerint dekákba méri magát,és csak diétás dolgokat eszik,azt is keveset,és 3 után semmit...

és csorog a nyála amikor én még 4kor csinálok egy pótebédet és megeszek mégegy jó nagy tál pörköltöt tésztával,meg mellé sütit...

és fogyokurás recept helyett normális recepteket nézegetek,aminek 1-1 adagja simán 1500 kalória...

fogyókúrás topikba ritkán nézek be,borzasztó ami ott megy...30-40 kiló felesleget nem 1 év alatt hirtelen szed fel valaki...ha hizok,akkor nem kell megvárni hogy meglegyen a 30 kiló plussz,hanem 10nél elkezdtek kevesebbet enni valamivel,meg mozogni többet és meg van oldva...

akinek meg ilyen 2-3-4 kiló "feleslege2 van...azokon meg nevetni kell,mihez képest felesleg...

23/N

2010. nov. 27. 08:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Találj magadnak jó hobbit, ami elfoglal és mellette az alakodat is megőrzöd vele. De elsősorban azon legyen a hangsúly, hogy szereted csinálni és nem a rögeszme miatt vágsz bele. Pl. valami sport, ha van rá lehetőség. Vagy sétálgass a környéken, ha olyan, járj el kirándulni, fényképezni a természetbe.

Az olvasás is jó, ha szeretsz, de ne diétás könyveket, hanem valami izgalmas regényt, ami közel áll hozzád. :)

Nekem is volt olyan, hogy 2-3 órán keresztül nyomtam DVD-re a mozgást, annyira beleőrültem az egészbe, 15 kilót veszítettem, bár így is még nagy darab vagyok, most már normálisan mozgok, mert beláttam, hogy ez így nem okés.

2010. nov. 27. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!