Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell csinálni a görögsz...

Hogyan kell csinálni a görögszénamag teát? Illetve mekkora mennyiségű ilyen magot lehet 1 nap megenni és meddig?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
2 eci vízhez 1 kk magot beáztatsz 10 percre, majd főzöd 10 percig. Én napi másfél litert is megittam.
2010. nov. 25. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:
És bevált?
2010. nov. 25. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Be bizony! :-) Ennél jobb tejszaporító teát nem ismerek. Ráadásul gyorsan hat - legalábbis nekem. Nem iszom folyamatosan, csak amikor úgy érzem, hogy kevesebb a tejem, vagy lassabban jön. (Csak fejem, úgyhogy látom.) Ilyenkor egy napig csak teát iszom, és minden helyreáll.

A magokat is meg ehet enni, le lehet nyelni, azok is hatásosak, de meg ne rágd, mert borzasztóan keserű.

2010. nov. 26. 01:12
 4/4 A kérdező kommentje:
OK!Köszi, kipróbálom...
2010. nov. 26. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!