Van Budapesten olyan étterem, ahol szalontüdőt lehet enni?
Figyelt kérdés
Ha a közelmúltban jártál olyan budapesti vagy Pest környéki étteremben, ahol volt szalontüdő az étlapon, kérlek oszd meg velem az elérhetőségét.
Köszönöm!
2010. nov. 23. 14:26
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom a Klauzál téri Kádár étkezdében van az étlapon.
Telefonon kérdezz rá /321-3622/
2/5 anonim válasza:
A mogyoródi HÉV állomáson van egy kifőzde, ahol szokott lenni. A szakácsnőt lagzikba szokták hívni főzni, szóval elhiheted, a minőségre nincs panasz... Azt hiszem meg is kérdezem, mikor lesz legközelebb...
3/5 anonim válasza:
XIII. Tomori köz 14. étkezde. De előzőleg szólj oda, hogy biztos legyen. O6-20-9-755-896. Jácint.
4/5 anonim válasza:
Olyan egyszerű a főzése. Én tegnap vettem a Garayban l kg tüdőt, és 2 db szivet, Egy árban volt, fizettem 500 ft-ot. Most főzöm. Lesz belőle legalább 6 adag. Számolj. Komolyan, ha érdekel ,hogy hogy készül, szivesen leirom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
(A főzés gondolatával is kacérkodtam, de én nem szívesen kóstolgatnám. A kedvesem édesapja szereti egyedül a családban...)
2010. nov. 24. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!