Budapesten szinte minden nagyobb téren van Burger King, Mcdonlds. Akár egyéb gyorkajálda. Pl a keletinél egymással szemben ami tök furán néz ki. Hogy élnek meg ezek az éttermek?
Úgy tudnak megélni, hogy a gyerekekbe nem nevelik bele az egészséges életmódot. Viszonylag ritkán járok ezen gyorséttermekben, s akkor is csak fagylaltot, shake-t vagy egyéb jeges édességet veszek.
Az emberek hajlandóak bemenni, s ott enni, mert jóval kényelmesebb, mint otthon neki állni, s egy kiló lisztből annyi pizza tésztát gyúrni, hogy a fél lépcsőház azt egye.
El van az ember puhulva, lusta, s nem érdekli, hogy egy óra múlva 2-3 ilyen - olyan burger után még éhesebb lesz. Issza a kólát, ami szintén tele van méreggel, ráadásul a mekiben a kóla nem is az eredeti, hanem szörpből és szódavízből készül.
Átverik a jónépet.
Mondjuk a KFC-nél még sosem voltam, de a reklámjuk után nem is igen fogok betérni. Nem tudtam mit reklámoz, s majdnem elhánytam magam. Milyen lehet a kajájuk, ha már a reklámtól rosszul vagyok?
Fel van háborodva a Meki, hogy nem adhatnak játékot a gyerekmenübe, mert nem kenyerezhetik le a gyerekeket.
"ráadásul a mekiben a kóla nem is az eredeti, hanem szörpből és szódavízből készül."
Azért elmondanám, hogy a kóla alapjában véve így készül. (Persze hogy a miből mennyit az más kérdés:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!