Fehérváron lehet sushit venni valahol?
Frissen nem, sajna.
Én is fehérvári vagyok (Pesten lakom albérletben most, de hétvégén hazajárok), és nagyon szeretem a sushit, de már mindenhol utánanéztem, és nincs.
Ha nagyon kíváncsi vagy, szerintem vegyél 1x ha Pesten jársz, utána pedig otthon is tudsz készíteni (nem túl nehéz, bár tökéletes nem lesz, de az ízvilág eléggé hasonló, csak ugye kinézetre nem lesz olyan szép).
A fővám téri vásárcsarnok alagsorában van egy remek keleti bolt, ahol minden hozzávalót megkapsz (nem is drágán), ha érdekel az otthoni készítés, valamint netes receptek helyett ajánlanám a Horváth Zsuzsa-Friedrich-Karl Sandmann - Szusi (a magyar könyvklubnál jelent meg) című könyvét, vagy bármilyen sushival foglalkozó receptkönyvet, de neten elég hülyeségeket tudnak írni.
NA és akkor végül: fagyasztott sushit (ennek sajnos az íze nem nagyon hasonlít az eredetire :() találhatsz a tesco, interspar, auchan fagyasztóiban, csak ügyesen kell keresni! pl. a Budai-úti sparban mindig szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!