Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fehérváron lehet sushit venni...

Fehérváron lehet sushit venni valahol?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Frissen nem, sajna.

Én is fehérvári vagyok (Pesten lakom albérletben most, de hétvégén hazajárok), és nagyon szeretem a sushit, de már mindenhol utánanéztem, és nincs.

Ha nagyon kíváncsi vagy, szerintem vegyél 1x ha Pesten jársz, utána pedig otthon is tudsz készíteni (nem túl nehéz, bár tökéletes nem lesz, de az ízvilág eléggé hasonló, csak ugye kinézetre nem lesz olyan szép).

A fővám téri vásárcsarnok alagsorában van egy remek keleti bolt, ahol minden hozzávalót megkapsz (nem is drágán), ha érdekel az otthoni készítés, valamint netes receptek helyett ajánlanám a Horváth Zsuzsa-Friedrich-Karl Sandmann - Szusi (a magyar könyvklubnál jelent meg) című könyvét, vagy bármilyen sushival foglalkozó receptkönyvet, de neten elég hülyeségeket tudnak írni.

NA és akkor végül: fagyasztott sushit (ennek sajnos az íze nem nagyon hasonlít az eredetire :() találhatsz a tesco, interspar, auchan fagyasztóiban, csak ügyesen kell keresni! pl. a Budai-úti sparban mindig szokott lenni.

2010. nov. 19. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál:)Csak úgy eszembe jutott,mert ma szívesen ettem volna,de volt egy gyanúm,hogy itt nem lehet kapni.Mondjuk ott a színház melletti kis utcában van valami kínai vagy japán kajálda ha jól emlékszem,benn még nem voltam,de majd lehet benézek ott milyen kaja van.Fagyasztottat inkább nem veszek,mert el tudom képzelni milyen lehet:)
2010. nov. 19. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Kínai kajálda. Amúgy jó, és kis adagnak is óriásit adnak, de sushijuk nincs:) Mondjuk az egyik kiszolgáló csaj rohadt mogorva mindig, és kb. agresszív ha gondolkodni mersz rajta, hogy mit kérjél :D De a kajájuk jó, és nagy a választék :D
2010. nov. 19. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor benézek majd mindenképp,kíváncsi vagyok:)Tőlem aztán lehet mogorva,ha 1óra kell a döntéshez,akkor egy óra hogy mit egyek...:D
2010. nov. 19. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!