Van olyan a Mc Donald's ba hogy Big Mac manü, azaz maga a Big Mac az egy szendvics, mint a hamburger, és a menübe van a Bmc meg a krumpli, meg a cola stb? és külön lehetk érni pl salátát?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül egy big mac menü?
és tényleg vastagabb nagyobb mint egy sima hamburger?
akkor ugyanúgy lehet kérni Big Mag menüként mint azt hogy hamburger menü? és a menübe mekkora krumplit adnak alapba, kicsit, vagy közepeset, nagyot?
2010. nov. 10. 18:54
1/9 anonim válasza:
1200 körül van egy sima bigi menü..a sima menübe egy közepes burgonya és egy közepes üdítő tartozik,meg a szendó...a mcmenüpluszba,azaz a nagyobba meg nagy krumpli,nagy üccsi..meg a szendó..a nagyobb menü asszem vhogy 100valahány forinttal több
2/9 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy a menü jobban megéri, mintha külön kérek szendvicset meg krumplit, üdítőt.
köszi :)
és egy cézár saláta mennyibe kerül kb?
2010. nov. 10. 19:01
3/9 anonim válasza:
nincsmit:)
a cézár sali elvileg 800 körül van..asszem..de ott is lehet menüt kérni,adnak hozzá egy ásványvizet ha jól emlékszem..
4/9 A kérdező kommentje:
köszi, akkor ha két menüt veszek és két salit az kb 4000 lesz :)
2010. nov. 10. 19:10
5/9 bénabéla11 válasza:
csak nem randira izgulsz ennyire?:D
6/9 anonim válasza:
a salira számold még rá az öntet-et ami plusz 120 Ft.
7/9 A kérdező kommentje:
nem randi, csak még nem ettem olyat, és vinni szeretnék a barátomnak, vagy elmenni apámmal kajálni :)
2010. nov. 11. 17:59
8/9 Offthewall válasza:
menj fel a mcdonalds.hu-ra te paraszt....
9/9 A kérdező kommentje:
ott nincs fenn az amit én keresek, már néztem :)
te köcsög :)
2010. nov. 11. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!