Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi szőlőcukrot kell enni...

Mennyi szőlőcukrot kell enni hogy serkentse az agyat?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Elvégeztem két egyetemi szakot, kétszer nyelvvizsgáztam, jóég tudja, hogy mennyi tanulmányi versenyen voltam, azaz többszáz olyan szituban voltam már, ahol elvileg segít a szőlőcukor. Nos, én még soha a büdös életben nem éreztem semmilyen serketőnek a hatását, se a szőlőcukorét, se koffeinét. Ha nem tudsz valamit, azon nem segít semmilyen serkentő.

Lehet, hogy lesz olyan, aki tapasztalta kézzelfoghatóan ennek a hatását, de én nem hiszek abban, hogy ezek növelik a szellemi teljesítményt.

2010. nov. 8. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Én inkább egyéb bio gyógyszernek nem minősülő készítményt ajánlanék, nekem bevált: Reergin+ a neve. Napi max 6-ot lehet bevenni (3x2) én egyszer 8-at vettem be, és egész éjjel nem bírtam elaludni, egyhuzamban fenn voltam 45 órát, de nem volt jobb.
2010. nov. 8. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
A szolocukor tele van cukoral, mar mitol serkintene az agyad?
2010. nov. 8. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Hogy mitől? Konkrétan attól, amit te is megfogalmaztál előttem... a cukortól. Az agynak szüksége van a működésre cukorhoz, és mivel a szőlőcukor nagyon gyorsan felhasználódik, így segíti a működését.
2010. nov. 8. 13:51
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Persze, de a cukor az egy rovid ideju doppingolo, semmi mas. Hirtelen fenn, aztan nagyon hamar lenn.
2010. nov. 8. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

"Hogy mitől? Konkrétan attól, amit te is megfogalmaztál előttem"

Hát a cukor az agyat aligha serkenti! Energiát ad az izmoknak pld a teniszező beveszi és fizikailag felfrissül de az agy nem!

2010. nov. 8. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy csak placebo, de ha én tanulás közben eszem a szőlőcukrot akkor jobban megy. Tovább oda tudok figyelni, könnyebben megjegyzem. Vizsga előtt is megszoktam enni egy kettőt, és elég jól szokott menni.

Jelenleg a második diplomámra készülök.

2010. nov. 8. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

"Hát a cukor az agyat aligha serkenti! Energiát ad az izmoknak pld a teniszező beveszi és fizikailag felfrissül de az agy nem!"

Hát ez nem igaz. Tisztázzuk először, hogy az agy szinte csak széhidrátokat fogyaszt, tehát ha a teniszeződ energiahiányos!!! állapotban beviszi az anyagot, akkor az agya, ráadásul először az fog "frissülni". Ugyanis az agynak prioritása van.

Ettől függetlenül nem serkent. A dolog logikáját kell érteni, ha nekem kevesebb van, mint kéne, akkor az rontjaa működést. Ha ebben az állapotban beviszint neki cukrot, az nyilván javítja a működését, hiszen pótolja a hiányt. De nem egyenesen arányos a dolog, ha többet viszek e, nem fog jobban javulni a teljesítmény. Az csak addig javul, míg el nem érjük kellő enegiamennyiséget. Utána lehet kilónként is nyomni be a cukrot, akkor se fog használni, mert szimlán nem kell.

2010. nov. 8. 14:36
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

De ha az agynak nem kell cukor, akkor mit használnak fel az idegsejtek? :D

anyám XDD És akkor csodálkozunk, hogy mik vannak a fogyókúrás résznél... Lassan kiderül, hogy az emberi szervezetnek nem is kell semmilyen anyag, minek az neki! Csak hízlal :)

2010. nov. 8. 14:46
 10/10 kakadu78 válasza:
2013. okt. 13. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!