Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Coca-Cola vagy Pepsi? Miért?

Coca-Cola vagy Pepsi? Miért?

Figyelt kérdés

tegnap 14:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Pepsi Zero.

Évekig a coca zerot szerettem, de valahogy megváltozott az íze. Kb 1,5 éve csak pepsit iszok.

tegnap 21:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Simából a Pepsi, de az ízesített verziókból a Coca termékek jobban bejönnek. Főleg a vaníliás.
tegnap 21:25
 23/25 anonim ***** válasza:

Márka Zéro.

A kérdésben szereplőkből is zéro, és mindegy. Enyhe ízkülönbséget érzek, de mindkettő jó.

Nemrég egy fél literes Pepsi kibontása után műanyag ízt és szagot éreztem, de ez egyszeri eset volt.

tegnap 21:29
 24/25 anonim válasza:
Nekem a coca cola a kedvencem,mert úgy érzem,hogy tovább tart a szénsavassága,meg erősebb is ,mint a pepsi.
tegnap 23:07
 25/25 anonim ***** válasza:
A Coca kellemesebb ízű ezért vendégnek ételekhez jobb, a Pepsi nem annyira jó, ettől függetlenül úgy választok kólát amihez kell.
tegnap 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!