Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 2 felnott és egy gyerek...

2 felnott és egy gyerek esetében mennyi havi bevasarlas keret ésszerű?

Figyelt kérdés

Tehát foglalja magába a változatosságot és nagyrészt egészségességet.

Élelmiszer és drogéria cuccokal együtt.

Havi 210k-ből ki lehet hozni?

dec. 28. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Igen, ki lehet hozni ennyiből
dec. 28. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
neccesen de igen, ha odafigyelsz. Nekünk több megy el
dec. 28. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem esélytelen. 2 felnőttnek kerül kb ennyibe, ha változatos és egészséges kaját is akarnak.
dec. 28. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

2es vagyok.

Ma voltunk piacon, csak termelői zöldséget gyümölcsöt, húst és tojást eszünk, hogy ne legyen telenyomva mindennel.

Mai szerzemény:

1 kiló marhahús, 1 kiló sertéscomb, fél tanyasi csirke, plusz 1 kiló mell, 30db m-es tojás, fél kiló gyökér, 1 kg répa, 2 kg édesburgonya, 3kg saláta burgonya, 2kg alma, fél kg vegyes hordós savanyúság, 1kg vadkovászos kenyér. Fizettünk 30 ezret. Ez nekünk kb kis túlzással 1 heti adag

Utána tescoban vettünk sajtokat, összesen kb 1 kilót 4 féléból, 8 ezer akciósan olajos magvak(kesu, mogyoró, pisztácia, tökmag ) kb 1 kiló vegyesen 11 ezer, aszalványok 40dkg vegyesen 5 ezer (nálunk ezek a nasik, ez a mennyiség 3 főre 1 heti adag)

Attól függ mekkora a gyerek ha 5 év alatti akkor kihozható ennyiből, idősebbnél nehezen.

Én mindig megtervezem a heti menüt, hármunk fogyasztása heti 60 ezer körül. És ebben nincs tisztító vagy tisztálkodószer, semmi más csak étel.

dec. 28. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Takarékosan meg lehet oldani ennyiből.
dec. 28. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Oda figyeléssel ki lehet hozni, sajnos sok olyan család él az országban, ahol ennyi keret sem marad.
dec. 28. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Ki lehet brutal odafigyelve 50bol kijottok per felnott. Ket fore egeszsegesen de akcipkat nezve, chips es uditok nelkul stb 160bol megvagytok. Maradek eleg a gyerknek
dec. 28. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

Ha csak simán 210 a kajára úgy oké. Drogériás cuccokkal necces.

Én kb heti 50 ezerből oldom meg a bevásárlást élelmiszerre. Négyen vagyunk (5 és 10 éves gyerekekkel).

A kicsi nagyon rossz evő, csak pár fajta étel van amit eszik.

Minden nap főzök, a nagy itthon ebédel. Férjem viszi magával az ebédet munkába, én pedig itthonról dolgozom így ez adott.

Változatosan étkezünk, gyümölcs, zöldség, nádi is mindig van itthon. Figyelem az akciókat, bár 99%-ban a Lidlbe vásárolunk. A havi húst veszem hentesnél.

De természetesen kinek mire van igénye.

dec. 29. 07:51
 9/9 anonim ***** válasza:
3: Egészségtudatosan eszek 75-ezerből. Bár nálam a gyümölcs kevés.
jan. 4. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!