Az mitől van, hogy a mozikban már csak cukormentes üdítőket adnak a popcorn vagy a nachos mellé?
Nagyon egyszerű: elég hatásosnak tűnik az a marketing, hogy ezek a szarok egészségesebbek, mint a cukrosak (majd eltelik 10-15 év, és akkor fog kiderülni, hogy még azzal is jobban jártunk volna, ha csak cukrosat iszunk, hány ilyen hülyeség volt már...), de ami még ennél is fontosabb, hogy az édesítőszeres löttyök gyártása olcsóbb. Ez nyilván nem fogyasztói szemmel érzékelhető, hanem akkor, ha gyártóként milliós nagyságrendre kell költséget számolni.
Néha én is megkívánnám, de az édesítőszereseket elképesztően vegyszer-ízűnek érzem. Nem mindenki van ezzel így, sok ismerősöm vallja, hogy nem tudna egyértelmű különbséget tenni vakteszten, én viszont nem így érzem. Legalább segítenek leszokni ezekről a vackokról...plusz szempont, hogy amúgy sem annyira szeretem a Pepsi termékeit, és a CinemaCity-kben például az van. Ha viszont a Corvinba megyek, ott néha megkívánok egy original Coca Colát, az sajnos finom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!