Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Normális, ha egész nap nem...

Normális, ha egész nap nem eszem semmit?

Figyelt kérdés

Valamikor délután ettem pár szelet avokádós kenyeret paradicsommal, aztán volt egy csomó dolgom meg hobbiztam, most meg már hiába érzem, hogy éhes vagyok, NINCS KEDVEM csinálni valamit és enni, inkább lefeküdnék már olvasni meg aludni. Ez milyen mentális betegség? :D Nem akarok fogyni, nem gondolom, hogy kövér vagyok, van pénzem kajára. Normális esetben szoktam főzni, de legtöbbször rutinból eszem miután hazaértem munkából és annyi, amúgy az, hogy korog a gyomrom, cseppet sem szokott evésre késztetni.

A vicc az, hogy emellett nem szoktam fáradt, gyenge lenni, nincs semmilyen egészségügyi panaszom, pedig szerintem kevesebb tápanyagot viszek be, mint kellene. (Bár ha főzök, azok jó kaják, eszem hüvelyeseket, fehérjét, zöldségeket, mindent.) A munkahelyen is kell azért aktívkodni néha rendesen, szóval nem is az van, hogy egész nap egy székben punnyadok.

nov. 10. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Szimpla igénytelenség.

És baj. Mert a tested táplálni kell

nov. 10. 23:43
 2/6 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
Nem gond, ha egyszer-egyszer kimarad egy nap.
nov. 11. 05:50
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
A kutyáknak is kell időnként egy koplalónap. Mondjuk a kutyákat nem tudom megkérdezte-e valaki...
nov. 11. 07:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nagyjából 20 éve élek így.

Naponta legfeljebb egyszer szoktam enni, este. És semmi bajom.

Aki naponta kétszer-háromszor is megtömi a fejét, az ezt el sem hiszi.

nov. 12. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Én is mindig egyszer eszem, csak általában az az egy normális főtt kaja, ritkán van, hogy eszem reggel is egy kis zabkását vagy napközben bekapok egy zabszeletet vagy ilyesmi de ami normális evés az általában egy alkalom. Viszont arra igyekszem figyelni, hogy abban tényleg olyan alapanyagok legyenek, amik kellenek. Illetve emellett néha nasizok valamit, hétvégére szoktam venni egy csipszet vagy ilyesmi, ha filmnézést tervezek.

Csak néha van, hogy így tökre kimegy a fejemből, hogy enni kellene, hirtelen a semmiből leszek nagyon éhes, akkor eszek valamit ami azonnal kész, ha nem főztem, és van, hogy utána eszembe sem jut egész nap, hogy amúgy ma csak egy kis hideget kaptam be és nem is ettem normálisan.

nov. 12. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ma reggel ettem egy sajtos rudat. A csirkemell most rotyog. 🤣

De nem vagyok igazán éhes, csak tudom hogy ennem kell.

nov. 13. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!