Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kokusz. Ma vettem egy egesz...

Kokusz. Ma vettem egy egesz kokuszt es olyan kemeny hogy nem lehet felvagni. Vagy nem is vagni kell? Hogy kell egyaltalan enni?

Figyelt kérdés
:)
2009. jan. 7. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én legutóbb, (amikor kaptunk) felnyitottam fűrésszel. A levét megitták a gyerekek, a belét meg kiszedtük, és szárítás után lereszeltük. Frissen jóízű a bele, el is lehet rágcsálni.

Ahol megterem, ott még a zöld héja is rajta van, a legtöbbször egyszerűen csak levágják a tetejét machetével, és kiisszák a levét.

2009. jan. 7. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Találtam leírást is:

[link]

2009. jan. 7. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak egészen frissen (és még éretlenül) lehet vágni.

Fűrészelni kell, vagy fúrni. Előbb fúrni 2 lyukat, kiönteni a levét - majd jöhet a fűrész!

2009. jan. 8. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én úgy szoktam felnyitni :):):) , hogy van rajta három lyuk, abba beleillesztek egy csavarhúzót, és kalapáccsal ütöm, így könnyen szétjön, és szétreped! Én nagyon szeretem a belét! A levét nem !!!

2009. jan. 8. 00:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze csak az egyik lyukat ütöm nem mind a hármat :)
2009. jan. 8. 00:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!! Mar sikerult.

Egyebkent egezseges a bele? remelem nem nagyon hizlal...

2009. jan. 8. 00:38
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Khmmm... egészséges.

És kalóriabomba. Tömény olaj. Egy kilótól 2 kilóval leszel kövérebb :-()

2009. jan. 8. 01:20
 8/8 anonim válasza:
Az utólsó válaszolónak írnám hogy ez ngyon erős túlzás....... ha 1 kg valmit meg eszel az nem fog 2 kg-rá átalakulni. Ez nem így működik. H megeszel 1 kg akármit nnak a tested 1-2 %át használja fel, a többi az anyagcsere útján távozik.
2009. máj. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!