Ettem zsíroskenyeret, savanyúuborkával, olyan jól esett még magában is ettem az uborkát, most olyan furcsa lett a gyomor meg a közérzet, mi segítene gyorsan? Vizez már ittam rá fél litert.
Figyelt kérdés
okt. 25. 10:49
4/6 menta34 válasza:
A Cola mindig jó :)
Egyetlen kivétel ha már megittál egy csomó colát és már a cola mar, akkor más kell :D
5/6 anonim válasza:
Előttem szólóhoz csatlakoznék. Kóla, vagy egy pohár jó erős szóda.
Nekem ilyenkor ami még használni szokott, akkor egy feles pálinka. Természetesen csak akkor ha nem dolgozom, vagy nem vezetek.
Ha túl eszem magam, ha émelyítően zsírosakat eszek, vagy kelt tesztáktol vagyok rosszul akkor nekem a pálesz hatáolsos
6/6 anonim válasza:
Késhegynyi szódabikarbóna. Túl sok savasat ettél, biztos hogy nem savakat fogyasztanék utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!