Elkészített tojást mennyire biztonságos így fogyasztani?
Amikor gyorsan valami meleg kaját akarok enni, akkor szoktam ilyen koreai tojástekercseket csinálni.
Most éppen nincs itthon semmi főtt kaja, arra gondoltam készítek ilyet holnapra és elviszem, de eléggé diverzek a tapasztalataim.
A suliban nyilván nincs hűtő, 8-ra megyek és fél 2-kor van ebédszünetem, a legtöbb kajánál ez amúgy nem okoz semmilyen gondot. Ilyen tojást eddig kétszer vittem. Egyszer reggel készítettem el, de még ebédszünet előtt észrevettem hogy konkrétan bezöldült. Próbálkoztam vele máskor is, akkor előző este készítettem el és délután 3-kor semmi baja nem volt. Ez mitől függ? Közrejátszik hogy a tojás mennyire (nem) friss?
Ahogy az elsö írja, simán eláll.
Másrészt meg az elözö alkalommal sem romlott meg, a tojás akkor lesz zöld, ha túl sokáig van melegen tartva, de ettöl még tökéletesen alkalmas fogyasztásra.
Egyébként minden ételt elöször le kell hüteni, csak utána bedobozolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!