Aki ételt rendel, sütés, főzés helyett az nem is igazán szegény?
Éhes vagy. Lusta vagy főzni. Rendelsz. Kihozzák a kis adag kajákat. A levesben kis marok zöldség van sok lével. Mintha kimarkoltál volna egy fagyasztott keverékből egy kicsit és delikáttal megszornmád, mindezt jó drágán. A főétel pici az ára borsos.
A neten olvastam egy szakértő fejtegetésben ezt, hogy az emberek elényelmesedtek. Iszonyatosan megnőttek az igények....
Hát már bocs, de Foodora pro tagként olyan akciókkal rendelek, hogy annyiért fixen nem tudnék bevásárolni. Vagy ott vannak a Flash Dealek is, ahol minél drágábban rendelsz, annál több jön le, olyanokat szoktam rendelni, hogy két adag kínai menü 2800 forintért, tehát 1400/ebéd, de ugyanennyire jött ki múltkor egy adag tál amit szintén két napig ettem, meg múltkor rendeltem két lángost, arra azt hittem, hogy simán megeszem egyszerre, de azt is két napig ettem. :D Tehát kb 10 ezer forint volt a heti kajám. Reggelizni zabkását szoktam, az nyilván nem egy nagy költség, mert egy csomag zab elég egy darabig, hozzárakni is csak joghurtot meg banánt szoktam, nem veszek drága bogyós gyümölcsöket.
Szerinted aki rendel, az 8000 forintért rendel egy adag ebédet, vagy mi? Foodorán rohadt olcsón lehet, de tény, hogy a legtöbb akció a pro tagoknak elérhető, de azt az 1500 forintot bőven visszahozza. Plusz egész nyár óra ment az 1500-as kupon is, amivel szintén csomót lehetett spórolni. A boltokban meg ha szerencséd van, épp akciós pár kedvenc alapanyagod egy hónapban egyszer. Amúgy gyakrabban főzök, mint rendelek, de baromira nem éri meg jobban. Mondjuk nyilván nem sajnáltatni akarom magamat, nem nyomorban és mélyszegénységben élek, ehetnék persze üres tésztát sóval meghintve, akkor tényleg olcsóbb lenne vásárolni, de ott azért nem tartok.
Egyedül élő udősödő férfi vagyok. Tudok és szeretek főzni.
Ha rendelek 6 napra, max. 6500 forint. Ennyiből nem jövök ki semmiképp. És max. háromféle kaját tudok főzni egy hétvégén.
Szóval nekem olcsóbb a rendelés.
Ami miatt nem teszem, az a cukorbetegségem.
Nem tesz jót a készétel.
11: Aki már rendelni sem tud soha, az nem szegény, hanem nyomorog.
A kérdésre a válasz, hogy általában szegény az, aki rendel, mert otthon jobbat lehet olcsóbban kihozni, és megbízhatóbb alapanyagokból. Ha anyagilag nem is szegény a rendelő, időben mindenképpen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!