Kinek mi a tapasztalata a Regenor kúràval kapcsolatban?
Én fogytam vele 10kgot, kb 1 évig tartottam is a súlyom, pedig már lazítottam a diétán, aztán elkezdtem összevissza enni minden sz*rt és akkor jött vissza. Anyukám ugyanígy, csak ő 15kg-ot fogyott.
Sokan szidják egyébként, mindig olvasok róla, de ismerőseink közt aki próbálta, nekik bevált.
Ugyanaz igaz rá, mint bármely más kúrára. Van, akinek beválik és van, akinek nem. A kúrákkal az általános probléma az, hogy nehéz őket hosszú távon betartani. Mivel kúra, hajlamos az ember egy idő után kényszernek érezni, ez pedig feladáshoz vezet.
Ellenben, ha kialakítasz egy egészséges életmódot, azt élvezni fogod. Nem kell nagy dolgokra gondolni, a kúrákkal szemben ez könnyen tartható.
A zsír akkor egészséges, ha természetes állati forrásból származik. Ami problémát okozhat, az a túlzott mennyiség. Megfelelő mennyiségben fogyasztva ezt hasznosítja legjobban a szervezet és nyom nélkül távozik.
@Kérdező:
A Regenort egy olyan rendszerben árulják, ahol a termék mellé automatikusan jár egy kúravezető, tanácsadó is. Ez benne van az árában. Ő el tudja magyarázni, hogy hogyan működik és segít mindenben.
Olyan csodaszer nem létezik, amit egyszer beveszel és utána bármit ehetsz, mégsem hízol vissza.
A kúra 4-6 hónapig tart, ez idő alatt meg lehet szokni egy olyan táplálkozási módot, amit utána hosszú-hosszú időn át lehet tartani különösebb lemondások nélkül. Így nem fogsz visszahízni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!