Mit csináljak a kislányom születésnapjára?
Figyelt kérdés
A lányom most 11 éves lesz és kérném segítségeteket hogy mit csináljak neki és a barátainak hogy milyen tortát rendeljek...
Előrre is köszönöm a választ!
2009. jan. 7. 19:34
1/7 anonim válasza:
ez függ hogy mennyire gyerekes még, de szerintem egy rózsaszín szív alaku torta tökéletes lenne. talán ezt te is megtudod csinálni.
2/7 anonim válasza:
itt egy pár édesség recept, ha a kicsik nem finyásak akkor.... :D
és BOLDOG SZÜLINAPOT a kislányodnak :D
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
HA fiúk is jönnek a házibuliba akkor ne csinálj rózsaszin sziv alakú tortát, mert halálra fogják cikizni szegényt. Én mindenképp gyümölcstortát csinálnék azt általában mindenki szereti, emellé legyenek szendvicsek (többféle feltéttel), némi sós süti is legyen. Üditőként is legyen szénsavas és rostos is, na meg persze gyerekpezsgő:) Még pizzát esetleg rendelhetsz, az tuti nyerő.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
Próbálok minál többet megcsinálni!
2009. jan. 8. 17:22
6/7 A kérdező kommentje:
Nem gyerekes már inkáb nagylágyosabb!
Érdekelne az is hogy milyen programot ajánlotok a bulira!
2009. jan. 8. 17:23
7/7 anonim válasza:
ez a nagylányoknak is megy, ha szertik a "cuki "
dolgokat.
esetleg egy EMO_hello kittyt, vagy ha vagányabb, akkor amit szeret: lovat, ha lovagol, a zenekara nevét grafittiként a csokitortán, szerintem nem az íz a fontos, hanem a vicces megjelenés. A vajas tortákat sok gyerek nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!