Manapság milyenek a termoszok? Üvegbelső van benne?
Figyelt kérdés
Sehol nem látom kiírva, hogy üveg lenne a belsejében, én meg olyant keresek. Létezik, hogy manapság már nem lehet ilyent kapni?okt. 13. 18:05
2/11 A kérdező kommentje:
Mert régen az volt! Higiénikusabb mint a fém.
okt. 13. 19:14
3/11 anonim válasza:
#1 Tényleg az volt, olyasmi, mint a tükör, nagyon könnyen összetört. Később vettünk egy olyat, ami műanyagból volt, de az nem ért semmit.
4/11 anonim válasza:
Elöször is ma már nincs üvegböl készült termosz.
Másrészt kiváncsi lennék az indoklásodra, miért lenne higiénikusabb az üveg, mint a fém?
Az üveg csak könnyen törik, ezért nehezen tisztítható, a fém meg mindent elvisel.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Milyen drágák ezek az ikeáshoz képest...
9/11 anonim válasza:
7# vagyok. Az ikeás legfeljebb 6 órán át tart hőt. Amit én linkeltem meleget 12, hideget 24 órán át tart.
A férjem kint dolgozik, neki vettük télre. Tényleg egész nap meleg maradt benne a tea.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnézem.
okt. 14. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!