Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy lesz...

Mit szóltok hozzá, hogy lesz TheVR menü a magyar McDonald's-ban?

Figyelt kérdés

okt. 11. 16:54
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Jó dolog, remélem jó lesz.
okt. 11. 16:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit
okt. 11. 16:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd megkóstolom, ha arra járok.
okt. 11. 17:04
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Semmit egyik sem erdekel a vr-t nem követem a mcdonaldba nem jarok
okt. 11. 17:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ég világon semmit. Ugyanúgy hagyma és uborka nélküli mcroyalt fogok enni, mint mindig
okt. 11. 21:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
engem egy kicsit csalódottságként ért idézőjelben mikor megláttam hogy már ti is?... de végülis nem meglepő dolog látni a többiek is miket csinálnak, nekik meg gondolom ebben is jó pénz van, bár így sem panaszkodhatnak. akármennyire is változtak meg sokak szerint az évek folyamán, azt csinálják munkaként ami a hobbijuk, élvezik, és dícséretes a pénz is benne. nem a legkönnyebb összehozni ezt ilyen környezetben mint az országunk
okt. 11. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ja, annyi hogy akkor már kicsit lehetett volna különlegesebb menü is, de a reklámja nagyon jól össze van rakva
okt. 11. 22:33
 8/14 anonim ***** válasza:
61%

Rohadt nagy csalódás, de kb minden az velük már 2020 óta. Árnyékuk önmaguknak. Reklámozzák az egészségtelen fost, miközben arról beszélnek ők nem esznek ilyesmit.

Annyi pénzük van így is, hogy havonta vehetnének egy új mercit maguknak enélkül is.

Na mindegy én leiratkoztam mert élvezhetetlen emellett már akármit is nézek nàluk.

okt. 25. 04:57
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Ne tedd kérlek, ezzel derékba fog törni a karrierjük, ezt nem fogják tudni feldolgozni 😭😭😭
okt. 25. 06:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Miért lett törölve az hogy 25 milliós kocsival jár, ami ráadásul csak az egyik Pistinek. Ez mind igaz.
okt. 25. 11:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!