Mi a véleményetek a hajlékony nyelű műanyag merőkanálról?
A barátnőmnél olyan van... Megszoktam jegyezni hogy nem szeretem, nem praktikus.
Persze hogy nem tetszik neki, hogy szóvá teszem. Azt mondja eddig még senkinek nem volt vele gondja, nem tette szóvá senki rajtam kívül.
Szerintem nagyon buta dolog a hajlékony nyelű....(Használat közben elhajlik, nem merev)
Nem... Ez konkrétan merőkanál valamilyen műanyagból szilikon vagy egyébként nem tudom
Csak nem merev a fej és a nyél ik a fej az persze merev önmagában de ha az ember mondjuk egy kicsit sűrűbb közegben merni akar vele akkor nem a fej megy odébb hogy merjen hanem a kannnál hajlik hátrébb mondjuk a fej is megy valamennyit de igazából szerintem.... kidobnám első pillanatban ha az enyém lenne
A barátnőm meg ragaszkodik hozzá mondván hogy palacsinta tészta keveréshez nagyon jó...
Mondom neki akkor használja csak ahhoz, de ilyenkor már a plafonon van
... Vagy lehet hogy nem keverést mondott hanem palacsinta sütéskor tehát gondolom azt a híg masszát prímán tudja menni vele..
Csak ugye mikor süt palacsintát..
Ókorse... Nekem azt persze nem hiányzik nem azért írom így csak a tárgyszerűség végett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!