Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a hajlékony...

Mi a véleményetek a hajlékony nyelű műanyag merőkanálról?

Figyelt kérdés
okt. 6. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem, inkább a fém híve vagyok.
okt. 6. 15:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az milyen? Biztis létezik, csak a fantáziámba nem áll össze. Kiönti magától a levest?
okt. 6. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem, de így olvasva, sok értelme nem lehet. Ahogy elképzelem legalábbis akkor meghajlik az étel súlya alatt, ami nem feltétlen előny...
okt. 6. 19:00
 4/11 A kérdező kommentje:

A barátnőmnél olyan van... Megszoktam jegyezni hogy nem szeretem, nem praktikus.

Persze hogy nem tetszik neki, hogy szóvá teszem. Azt mondja eddig még senkinek nem volt vele gondja, nem tette szóvá senki rajtam kívül.

Szerintem nagyon buta dolog a hajlékony nyelű....(Használat közben elhajlik, nem merev)

okt. 6. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem kanáltartó? Olyan van, ami arra szolgál, hogy ne az asztalt/munkalapot koszold össze.
okt. 6. 22:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem... Ez konkrétan merőkanál valamilyen műanyagból szilikon vagy egyébként nem tudom

Csak nem merev a fej és a nyél ik a fej az persze merev önmagában de ha az ember mondjuk egy kicsit sűrűbb közegben merni akar vele akkor nem a fej megy odébb hogy merjen hanem a kannnál hajlik hátrébb mondjuk a fej is megy valamennyit de igazából szerintem.... kidobnám első pillanatban ha az enyém lenne

okt. 7. 09:11
 7/11 A kérdező kommentje:

A barátnőm meg ragaszkodik hozzá mondván hogy palacsinta tészta keveréshez nagyon jó...

Mondom neki akkor használja csak ahhoz, de ilyenkor már a plafonon van

okt. 7. 09:12
 8/11 A kérdező kommentje:

... Vagy lehet hogy nem keverést mondott hanem palacsinta sütéskor tehát gondolom azt a híg masszát prímán tudja menni vele..

Csak ugye mikor süt palacsintát..

Ókorse... Nekem azt persze nem hiányzik nem azért írom így csak a tárgyszerűség végett..

okt. 7. 09:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Bocs mikrofonról mondom nem sikerül mindig úgy ahogy szeretném a szöveg
okt. 7. 09:15
 10/11 Gombanyo12 válasza:
Hőálló szilikon lehet a merőkanala. Ha kínai gyártmány akkor viszont egészségre ártalmas anyagot is tartalmazhat.A portal.nebih.gov.hu oldalon érdemes körülnézni.
okt. 14. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!