Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi lehet a tesco ezen áremelés...

Mi lehet a tesco ezen áremelései mögött?

Figyelt kérdés

Van egy ecetes csipsz a kínálatukban, saját márkás, 710ft volt eddig. Most 1499-re emelték az árát, azt hittem elírás.

Ma néztem a tortilla csipszüket, ami 620ft körül volt már kb 2-3 hete, mióta felemelték 460ft-ról. Na ez a csipsz most 969ft.

Ez eddig csak egy csalogató termék volt, haszon nélkül? Vagy megdrágult az alapanyag? Vagy mi ez? :D Semmi logikát nem látok. Kereskedői és csipszzabáló szemmel is érdekel.

szept. 21. 19:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem fölemelik az árát most eszetlen mértékben.Aztán később időnként mondjuk egy-egy clubkártyás akció keretében majd a régi áron adják.Ez már csak így megy.Szépen mutat a reklámújságban a 30-50%-os akció..
szept. 21. 19:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, néhány éve az egyszerűbb nagy adag Tesco chipseket emelték fel úgy, hogy a kis adag jóval olcsóbb maradt.
szept. 21. 19:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
#1 amit az egyes mond, tuti. Azért ők se hülyék, hogy a 710 forintosat hirtelen felemelik 1499-re. Ki venné meg? De az tuti jól fog nézni, ha folyton tudják nagy 50%-os címkével hirdetni, hogy akciós, szóval biztos ez van mögötte.
szept. 21. 20:02
 4/18 anonim ***** válasza:
28%
Piacgazdaság van. Az árakat a kereslet-kínálat határozza meg, nem az alapanyagok ára.
szept. 21. 20:47
 5/18 A kérdező kommentje:
Azért sem értem ezt az egészet, mert szerintem a 710ft is olyan ár egy csipszért, amit nem sokan fizetnek ki. Én sem vettem egy átlag estére. Tortilla kb. minden multinak van saját, és a lidlis talán még 400 alatt van... mindenki máshol fogja ezeket beszerezni.
szept. 21. 21:23
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Lehet jövő héten az összes chips akciós lesz mert ez az emelés brutál.
szept. 22. 08:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
10 ezer Ft/kg a sajátmárkás chips? Azért az nem semmi. Kár, pedig ezt az ecetest kipróbáltam volna egyszer, de ennyiért biztos nem veszem meg. Lehet, leakciózzák, ahogy korábban írták, de ez akkor is irreális ár.
szept. 22. 12:41
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

7

A chipsz az egyik legfrankóbb termék..Már a kereskedőknek.Egy zacskóban van kb. 2 darab krumpli vékonyra vágva,megsütve.Az meg száz forint sincs.Aztán eladják 7-10 szeres áron.

szept. 22. 15:00
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

Van olyan hülye, aki így is megveszi.

Egyébként a csipszeken különadó is van az ÁFÁ-n kívül.

szept. 23. 15:21
 10/18 Kései Sirató ***** válasza:
30%

Hatalmas különadót kellett fizetnie (Orbán a külföldi cégektől szedte be a pénzt az EU-s bírságra, amit azért kapunk, mert nem fogadunk be migránsokat), így aztán óriási a vesztesége. Ezt tőlünk , vevőktől akarja most beszedni.

Érdemes elolvasni:

[link]

szept. 24. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!