Zacskofej2 kérdése:
Miért nem tudok jól lakni a fagyitól?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy evő típus,sokszor már egy szelet hústól vagy levestől jól lakom,de már nagyon régóta amikor fagyit eszek akkor azt érzem,hogy nem tudok eltelítődni tőle.Ma is megettem egy óra alatt 1 literes dobozos fagyit ami rengeteg és egyáltalán nem telítődtem tőle el.Ez mitől lehet?De ez csak a fagyinál van,más ételnél,desszertnél nincs ilyen.szept. 1. 14:50
1/6 anonim válasza:
Mert kb egyenértékű azzal, hogy 1 óra alatt megittál kb 1 liter vizet. Nyílván kalóriában más, de attól az 1 liter folyadék.
2/6 anonim válasza:
Ez olyan mintha cukros vizet innál emulgeálószerekkel, aromákkal. Nem nagyon laktató.
3/6 anonim válasza:
Egyed kiflivel, tetejére mehet egy kis parmezán.
4/6 anonim válasza:
Plusz vegyük hozzá hogy a literes jégkrém rengeteg levegőt is tartalmaz,kiolvadva 4-5 dl lesz.
5/6 anonim válasza:
"Ma is megettem egy óra alatt 1 literes dobozos fagyit"
Őrület. Nálunk ebben a kánikulában ha kint van 10 percet a fagyasztóból, akkor elkezd olvadozni. El nem tudom képzelni hogyan lehet egy órán keresztül fagyit enni. Télen is elolvadna annyi idő alatt...
6/6 anonim válasza:
Mert kalória ellenére k.b. 10% jót tartalmaz és az mégis kevés a szervezetnek. Ilyen szempontból kisebb túlzással mondva káros ennyit megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!