Mi a véleményed a Milka mogyorós-mazsolás táblás csokoládéról?
Milkát csak a benzinkúton nem éri meg venni kb. :) A minőség az jó, az ár is elfogadható szerintem, mondjuk én nagykertől veszem, ha veszem, nem kiskertől és így olcsóbb, a csomagolás az eredeti, tetszetős, kreatív, fain. Változó, hogy milyen gyakran jutok hozzá, ilyen-olyan más milkát szoktam venni, pl. eprest, sima milkát, nem szoktam más márkát venni.
Remélem ez segített.
Ha Milka akkor ez a kedvencem-a csomagolását nem igazán figyelem-csak azt hogy mogyis-mazsis-e.Amúgy kedvenc csokim a Boci Barackos-kekszes-na ennek a csomagolása nyál facsargató.Isteni bele harapni.Remélem segítettem
Wivis
Nem szeretem a Milkát, nagyon édes.
Keserűcsoki forever!
A mogyis-mazsolás az egyik kedvencem :)
Szerintem jó a minősége az összes milka csokinak, az ára kicsit magasabb mint a többi csokinak, csomagolása nem érdekel :D
Milyen gyakran jutok hozzá? Ha nincs itthon legalább 10 tábla milkacsoki [meg 10 tábla egyéb csoki], akkor semennyi se. Boltban, piacon meglátom, jajjdejó, de rég ettem ilyet, megveszem, aztán itt áll itthon, várja, hogy megegyem, csak, hogy sosem eszem meg, mert nem vagyok egy csokirajongó, úgyhogy a család többi tagja megeszi.
Leginkább Milkát veszek, Tibit meg Bocit =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!