Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vannak még olyan egyedülálló...

Vannak még olyan egyedülálló férfiak, akik saját konyhát visznek és csak magukra főznek? Megéri ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért csináljátok? Ha nem főzöl, hogy oldod meg az étkezést és miért nem főzöl magadra?

aug. 28. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Vannak.
aug. 28. 08:31
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Bár nem vagyok egyedülálló, de ha az lennék saját magamra főznék. Olcsóbban ki tudnék jönni, mint menüből, ami most 2.000 alatt nem igazán jön ki (leves és második) ráadásul szeretek főzni.

Félig-meddig egyébként most is magamra főzök, mert a feleségem menzán eszik (pedagógus), úgyhogy hétfőtől-péntekig a magam kajáját viszem a munkahelyre, ami azt jelenti, hogy hétvégén annyit főzök, hogy nekem további öt napra legyen ebédem.

aug. 28. 08:42
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Miért csak férfiak? Pont ugyanolyan egyedülálló nőként főzni. Én egyébként ezt csinálom. Olcsóbb és még élvezet is főzni (nekem bevásárolni is)

Tesóm 30, ffi, egyedülálló, munkahelyi menzán eszik. Home officeban főz. Akkor ugyanúgy 3-4 napra. Max ha másnap bemegy akkor megeszi vacsira az elozo napi ebéd maradékot.

Tegnapi menüm karajszelet (140gr) volt cukkinis (200gr) rizzsel (45 gr). Tegyuk fel egy aktiv ferfi ketszer ennyit eszik.

280 gr karaj (2600 volt kiloja -> 728 ft)

400 gr cukkini (499 volt kiloja -> 200ft)

90 gr rizs (999 a basmati kiloja -> 90ft)

Tettem hozzá főzőtejszínt is 100gr -> 180 ft)

1198 ft

És máshol 2000ért kapsz feleennyi húst, olajozott rizzsel

aug. 28. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván olcsóbb magadra főzni de egyébként legalább két napra főzök.
aug. 28. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, itt vagyok rögtön én. Azért csinálom, mert szeretek főzni meg enni is. Rendelt kajákban nem bízok, meg errefelé nem is nagyon van (falu). Bonyolult kajákat mondjuk nem szoktam csinálni, használok alapokat is. Most pl. juhtúrós sztrapacska van, tejföllel, pörccel. Fincsi.
aug. 28. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Amíg párom nem költözött hozzánk tavalyi nyáron, addig 1 éven át magamra főztem és kialakítottam saját módszereket saját étrenddel. Ráadásul azóta is én viszem a konyhát, mert válogatós-saját-egészségtudatos étrendem van és párom szintén menzán kap enni. ^ . ^

35/F

szept. 6. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:

6+

Viszont pont mostanában annyira meguntam és lett ahhoz kicsit több pénzem, hogy újra rendelek hetente.

szept. 6. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!