Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nincs jobb annál, mintha...

Nincs jobb annál, mintha valami ki van rántva! Neked mi a kedvenc panírozott ételed?

Figyelt kérdés
Bár a kirántott asztalfiók hangos.

aug. 17. 22:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Rántott krumpliiiiiiiii??😳😳
aug. 17. 23:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Máj
aug. 18. 01:16
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Kihagytad a bécsi szeletet, májat és a csirkecombot, szárnyat. (A filézett felsőcomb is isteni).
aug. 18. 02:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden rántott dolgot szeretek, a rántott krumplit talán nem annyira. De a sajt, gomba, karfiol,karalábé, cukkini, csirkemell, ezek mehetnek minden mennyiségben 😁
aug. 18. 03:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom, hogy a kedvencem, de sokan szeretik, tarjából készíteni a rántotthúst.

Ugye karajból is inkább a lazább szerkezetű hosszúkarajból jobb a r.h. , tarjából pedig ennek a folytatása, tehát a hosszúkaraj felőli oldalából, kiváló a r.h. A fej felőli vége, egy szűk arasznyi részen, már túl kemény, az nem jó.

De egyébként ez hangulat függő, sokminden lehet a kedvenc.

Én pl. szeretem, ha erősebb karaktere van, pl borjú karaj, vagy ponty patkó...

De szeretem a csirkemellet is, pont azért, mert az jellegtelen, és el lehet vinni más irányba az ízét, és lehet játszani olyanokkal, hogy pl. mindenféle magvas bundák, vagy parmezános bunda, vagy kukoricapelyhes bunda, vagy az ízesítésével játszani, pl. egy korianderes/füstölt paprikás ízesítés teljesen más karaktert ad neki...

aug. 18. 07:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Gomba, csirkecomb filé.
aug. 18. 07:55
 17/24 anonim ***** válasza:
25%
Szinte nem is csinálok rántott ételeket.Macerás tapicskolni a húst a lisztben,tojásban morzsában.Az ember a kezét összekeni vele.Klopfoláskor frecseg a húslé szerteszét.Sokat kell takarítani utána.Nem is vagyok annyira oda az ilyen ételekért,hogy vesződjek vele.
aug. 18. 08:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Igen, rántott krumpli, próbáld ki.
aug. 18. 09:08
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen sajt örök kedvenc!

+ Karfiol és cukkini

aug. 18. 09:10
 20/24 A kérdező kommentje:
#13 nem hagytam ki semmit, hanem csak 10 válasz lehetőséget lehet beállítani, amiket írtál azokra is ott vannak a válasz lehetőségek..., te mégis hogyan írtad volna össze jobban nálam őket, hogy csak 10-et lehet írni?
aug. 18. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!