Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mekiben hogy lehet ilyet...

Mekiben hogy lehet ilyet szerezni?

Figyelt kérdés

Múltkor előttem egy pasas vett egy menüt és nem pénzzel fizetett hanem adott valami papírt, amin olyasmi volt hogy legyen a vendégünk egy menüre vagy ilyesmi. A pénztáros meg rohangált ide-oda mert nem tudta mit kezdjen vele. Aztán végül megkapta ingyen a kaját.

Én is akarok ilyet szerezni. Hol lehet? Ez valami kupon?

2010. nov. 2. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Azt hiszem ez az a mekis hűség kártya

Amikor vásárolt az az ember akkor utána visszaadták neki a kártyát?

Mert akkor ez ugy van h kell kérni/venni egy olyan mekis kártyát(a mekibe) és mindig amikor mész a mekibe tesznek rá pontokat, és amikor már összegyűlt annyi pont hogy lehessen egy kaját vásárolni akkor beadod a portásnak(vagy hogy hívják) és ott megmondod mit kérsz, és akkor ö levonja a kártyáról a pontot és akkor ujra fizetsz stb..

Remélem értehtő voltam :)

2010. nov. 2. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
31%

Én múltkor egy papirfecnire rajzoltam egy ezrest és azt adtam a kasszásnak,és kaptam a menüt,sőt még vissza is adott belőle=)

De komolyra forditva a szót,nekem ilyen műkaja még ingyen sem kéne!!Olvasd el ezt!

[link]

2010. nov. 2. 11:43
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, érthető voltál, de nem arra gondolok. Smart kártyám nekem is van, azzal már én is fizettem.

Ez egy színes papír darab volt és konkrétan olyasmi volt rá írva hogy "vendégünk vagy egy menüre" (nem emlékszem pontosan, de a kasszás csaj ilyesmit olvasott fel valamelyik munkatársának miközben kiokoskodták mit is kéne vele csinálni)

2010. nov. 2. 11:44
 4/10 A kérdező kommentje:

11:43

Én is olvastam már ezt a cikket, de valahogy úgy vagyok vele, hogy részen hiszem ha látom. Részben pedig nem érdekel. Az íze finom és az a lényeg.

2010. nov. 2. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok: jah igen a Smart kártya, szóval nem az, És mekkora volt picike és széles és volt rajta kép? mert ha igen akkor sejtem mi lehet
2010. nov. 2. 11:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát én nem láttam közelről, csak a pénztáros kezében meg előttem a pasinál. Színes volt, azt hiszem kép is volt rajta. Elég nagy volt (kb akkora mint a mostani kuponokból két sor) és hosszúkás
2010. nov. 2. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Szoktak bedobni a postaládába ilyen kuponos szórólapot, amivel 1 menü áráért két menüt kapsz. Lehet az volt? Burger King és a Meki is havonta küld ilyet. Vagy esetleg melegétkezési utalvány, vagy nyeremény kupon valamihez.
2010. nov. 2. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a pasi fogyatékos volt és sajnálatból a papírjáért amit ő szinezett adtak egy kaját :D
2010. nov. 2. 12:06
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem kupon volt, mert teljesen ingyen kapta. És nem is melegétkezési, mert olyat már láttam én is.

Lehet hogy tényleg valami nyeremény volt

2010. nov. 2. 12:11
 10/10 anonim válasza:
Igen, nyerte mert mi is csináltunk szaknapot ehhez kerestünk támogatókat a meki akkor így támogatott minket, h kaptunk pár darab ilyen kupont.
2010. nov. 2. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!