20 éve nem voltam a Balatonon, most mik a sláger ételek a strandon?
Figyelt kérdés
Amikor ott voltam utoljára akkor a hekk, palancsinta, önmagában sültkrumpli és sajtos-tejfölös lángos ment minden büfénél, a strandon pedig vatta cukor és főtt kukorica. Meg jellemző volt a lekváros-tejszínhabos gofri is.júl. 28. 17:31
1/12 anonim válasza:
Ami ezelött 20 évvel, amiket felsoroltál. Az egyedüli különbség az ára, azóta sokszorosára emelkedtek.
2/12 anonim válasza:
hamburger, hotdog, gyros pita, gyros tál
3/12 anonim válasza:
Én se jártam a Balatonon már 10+ éve, de amint hallom nem is szabad venni ott még drágán sem semmit, mert romlott silány hozzávalókból készítik és rosszul leszel tőle, hányingered lesz.
Nekem ezt mesélték többen is.
5/12 anonim válasza:
A gofri már közel sem olyan jellemző.
6/12 Justinianus válasza:
"hányingered lesz." Leginkább az ilyen ostobáktól...
9/12 anonim válasza:
A gofri kivételével maradtak ezek, plusz hot dog, hamburger, gyros, pizza, frissensültek, tészta ételek, hekken kívül halak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!