Miért tipikus proli étel a pörkölt?
Figyelt kérdés
Sokan példálóznak vele, pl. Puzsérék műsorában is hallható volt mikor egy nagyon proli telefonáló nénit elemeztek, hogy "szinte érzem a pörköltszagot"
Holott se nem olcsó, se nem gusztustalan, nagyon is minőségi étel.
júl. 5. 12:34
1/12 anonim válasza:
Miért lenne "tipikus proli étel"?
Azért mert valaki azt mondta?
2/12 anonim válasza:
Olyan jó lenne, ha nem vennék az emberek szentírásnak mindent, amit Puzsér felböfög...
Nem, nem proli étel.
3/12 anonim válasza:
Bár szeretem a pörköltet, de ezzel a megállapítással kissé vitatkoznék: " se nem gusztustalan"
Ez erősen kultúra függő. Az átlag nem magyar embernek ez egy gusztustalanul zsíros, fűszeres étel.
4/12 anonim válasza:
Egyeltalán nem proli csak nyilván egyfajta szagot ehhez kötött.
5/12 anonim válasza:
A tipikus proli maga a puzsér. (Véletlenül lett kisbetűvel, de már úgy hagyom.)
6/12 anonim válasza:
Nem a porkolt a proli, hanem az az ember, aki ruhajaba torli, es ettol porkoltszagu lesz, illetve ebben foz, aztan ugyanebben a ruhaban megy ki az emberek koze... na az ilyen az igenytelen "jovanazugy" proli embertipus, erre celoztak Puzserek is.
7/12 anonim válasza:
Látom, egy pörköltszagú lepontozta a 6. kommentemet. :DD
9/12 anonim válasza:
Én felpontoztalak, mert pont ezt akartam beírni, és örülök, hogy már nem kell :D
10/12 anonim válasza:
hat en szerintem egy hamburger sokkal prolibb mint egy jo pörkölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!