Hány SMART pontba kerül a McDonalds-ba egy hamburger menü?
Passz, még googleval sem találom. Előkerestem inkább a papíralapút. Na de abból meg kivágtam a fontos infókat egy kirándulás előtt, így ott sincsenek bent, de rémlik, hogy hétszázvalahány pont egy menü (nem a burger, hanem Big-Mac, Mc-Chicken, Mc-Royal stb...), és noylcszázvalahány a Mc Menü plusz.
Ami tutira itt van infó az 500 pont a Big Mac de nem menüben, hanem simán.
A rossz hír az, hogy a katalógus október 31-én lejárt, és újat még nem hoztam. (Bár lehet, hogy most leugrok, mert 200 méterre van csak a kút.) A beváltási árak meg évről évre mennek fel, de a kapott pontok nem! :(
Vettem SMART-katalógust.
Mától érvényes:
Hamburger és sajtburger: 265 pont
Big MAC és a legtöbb nagy szendvics és a McNugets: 500 pont
McMenü: 750 pont
McMenü plusz: 850 pont
McWrap menü: 920 pont
Hello!
Előttem szóló már majdnem jó választ adott, de nem olvasta el rendesen a kérdést! (nem lennél jó nyomozó!)
A SMART pont beváltási pontszámok stimmelnek, de az eredeti kérdés a Hamburger-menüre vonatkozott (lényegében ugyanaz a sajtburger-menüvel) de az a bökkenő, hogy hamburger-sajtburger menüt nem lehet SMART pontért elvinni.
Külön szendvicset igen, 265 pontért.
Ajánlom a Happy Meal-t hamburgerrel, így hozzájuthatsz a kérdésben szereplő hamburger menühöz, és ezt magkapod SMART pontért. A pontos pontszámot így fejből nem vágom, de ha jól emlékszem elég húzós, jobban megéri kp-ben kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!