Dolce gusto mini me beragadt kapszula, hogyan vegyem ki?
Figyelt kérdés
Eredeti kapszula ragadt bele és nem értem miért.. nem vízköves, új gép.. az oldal 20 perc várakozást ír, hogy csökkenjen a kapszulában a nyomás, én fél napja várok..
Nyilván végső esetben kérek szakszervíz segitséget, csak nem gondoltam, hogy ilyen bonyolult lesz egy kávé...
jún. 16. 04:10
1/4 anonim válasza:
Érdekes,hogy beragadt,mert nekem is az van,de én amikor kipróbáltam az adaptert beledugni simán bement és mágnesesen odaszippant.Ha teljesen fel van nyitva a lezárófedél,akkor két opció lehet,vagy rosszul lett( pl ferdén) belerakva,vagy gyári hibás.Pl én nem akartam a gyárit használni,mert a saját kávémhoz akartam darált kávét használni,így rendelt adaptert használok.A kérdés,hogy az első alkalommal beragadt vagy csak később pár alkalom után?
2/4 anonim válasza:
Velem is előfordult már ritkán, ilyenkor teljes erőből tudtam kinyitni. Nekem mindig az eredeti kapszulákkal fordult elő.
3/4 A kérdező kommentje:
1#: igen a legelső alkalommal ragadt bele.
2#: én féltem, ha jobban erőltetem megroppan a teteje 🫣
Update: Közel 2 nap után sem tudtam kiszedni így visszavittem a vásárlás helyére. Mivel 3 napon belül voltam így visszatérítették az árát. (Nem volt másik készülék készleten így cserélni nem tudták)..
Köszi a válaszokat!
jún. 18. 09:43
4/4 anonim válasza:
Kapszulásan lecsukni a fedelet nem próbáltam,magában könnyen lezáródott.Egyébként szerintem alapból kicsit nehezen záródik le.Ott ahol a tűje van ami kiszurja a kapszula fedelét,ott lehetett a gond,amiatt volt talán részben a gond.Ha kapszula van benne ha csak darált kávéval külön adapterral kell stabilan tartani a jobb- bal hüvelykujjal plusz rátartani két oldalt a müanyag gömbölyü résznél,és csak akkor lehet biztonságosabban lecsukni,mivel ott van egy úgymond holtpontja,amin át kell billenjen csukódáskor.Pl a víztartály kivétele hasonlóan működik,ott is kujjal kicsit rá kell tartani,mivel a tetején lévő műanyag kis bütyök nehézkesen engedi a tartályt,hogy kijöjjön a helyéről.Alapjába véve szerintem egyszerű nagyon a működése,kis praktikus masina ami gyorsan felmelegíti a gépet és a nagy nyomáson keresztül finom krémes kávét készít.Az visszavitt gépen kellett volna,hogy bemutassák,hogyan is működik.De így hogy visszaadták a pénzt,majd nézel egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!