Egyetemista lányok szórakozóhelyen milyen italt szoktatok fogyasztani?
Figyelt kérdés
Életkort is írjatok légyszíves.2024. máj. 17. 10:18
1/10 anonim válasza:
Nagyon ritkán járok ilyen helyekre, de többnyire valamilyen vodkás rövidet vagy koktélt.
23/N
2/10 anonim válasza:
Mi fogyasztottunk mindent
Sokszor azt amire a srácok meghívtak
3/10 anonim válasza:
Aztán ennek mi köze a szexualitás kategóriához?
Vagy kérdezd úgy, hogy dugás előtt mivel itatják le a csajokat.
Miért ilyen idióták az emberek, hogy még egy normális kérdést sem tudnak feltenni? Ha te is egyetemista vagy, akkor nagy bajban vagyunk barátaim.
4/10 anonim válasza:
Drága egyetemista lányok, közeledik a vizsgaidőszak, és ha a kérdezővel "feltöltetnétek" magatok, akkor írjatok neki, és ha buliban találkoztok, valami jó drága piát kérjetek... Am tényleg rossz kategória...
5/10 anonim válasza:
Ami éppen jön, buliban ne válogasson az ember :) kivéve talán az unikum mert az túl keserű.
6/10 anonim válasza:
Legdrágábbat amire meg tudom hívatni magam
7/10 Noren1989 válasza:
Én, ahogy làttam:
a legolcsóbb mini shotokat, huszasàval véve. Ez volt a tipik bulis csajok itala.
Aki növesztett valamiféle ízlést, az meg tolja a maga àltal kért vodkàt, sört, longdrinket.
Gyonorkeserűt kérő nőt viszont még nem làttam.
9/10 anonim válasza:
Zéró colát általában, nem bírom a piát+drága is ilyen helyeken. Amúgy ha az anyagiak nem számítanának, akkor valami koktélt innek
10/10 Noren1989 válasza:
Én elmennék, de mocskosul fog utána fájni a lukad,Bro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!