Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen egy jó teázó, kávézó?

Milyen egy jó teázó, kávézó?

Figyelt kérdés
Mikor-kivel mentek egy teázóba, kávézóba? Hogy nézzen ki? Mi legyen benne?
2009. jan. 5. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A baratokkal foleg (nagy tearajongok vagyunk).

Nagyon jo, ha hangulatos a berendezes, van osszhang a diszlet es a butorzat kozott. En az olyan teazokat preferalom, ahol kis "szobacskak" vannak (nem nagyok, epp csak egy kisasztal belefer, meg korbe lehet ulni), igy a tarsasag nyugodtan ellehet, dumalgathat. Nagyon hangulatos az is, mikor foldon kell ulni, uloparnakon (az asztal ertelemszeruen alacsony).

Ja, es legyen benne berelheto vizipipa-szolgaltatas is.

2009. jan. 5. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, es szoljon valami kellemes, elvont, "meditalos" zene! :)
2009. jan. 5. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Baràtnömmel,pàrommal,ismerösökkel jàrok.

(Màr kinöttem a disco-t,bàrokat,de nem szeretek bennt savanyodni,ezért jàrok ilyen helyre.

Nekem fontos,hogy kellemes zene szoljon,se tul hangos,se tul halk,és ne egy izlésröl szoljon(pl. rock.....)

Mindenképpen fontos a tisztasàg,és az udvarias kiszolgàlàs.

Legyen hangulatos,pl:

Az asztalon egy gyertya égjen,vagy évszaknak megfelelöen viràg a vàzàban.

Legyen a fal ne csupasz fehér,hanem valami hangulatos szin(pl narancs,vagy zöld,az ablakokokon vidàm sötétitö,vagy függöny.

Ventillàtor nyàrra,télen jol fütött.

Egy része dohànyzo,màsik fele nem.

Illetve füst elszivo legyen benne.

Az asztalon talàlhato legyen kàrtya,amin az àrak,és az ital nevek felvannak tüntetve.

Egy sarokban legyen egy àllvàny napi,és havi lapokkal,hogy aki unatkozik,vagy egyedül van,annak legyen valami olvasni valo is.

Tiszta wc-vel ellàtva,külön férfiaknak,külön hölgyeknek.

Rendszeresen biztositva wc papirral,és szappannal,illetve kéztörlövel.

Esetleg egy fogas a kabàtoknak,hogy ne mindenesetben kelljen a szék tàmlàjàra tennem.

Dekoràcionak az ablakba nagyon jol eltudom képzelni,a kàvé babszemeket,amint egy kàvöszsàkbol borul ki(megdöntve elhelyezve.

Esetleg különbözö teàs csészék,teàskannàk keleties hangulatban.

2009. jan. 5. 12:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is azokat a fajtákat szeretem, ahol vannak kis boxok lekerítve, szóval az asztalok nem érnek össze. Számomra a legfontosabb az udvarias kiszolgáló személyzet, barátságos hozzáállás, és úgymond ne nézzenek ki, ha belépek.
2009. jan. 5. 12:03
 5/10 anonim válasza:
100%
Én többnyire a férjemmel szoktam teázóba járni, de előfordul, hogy barátnőimmel. Az olyat szeretem, ahol tompa fény van, halk meditációs zene szól. A teát kannában hozzák ki, és te töltögeted a csészédbe. Nagy a választék a teából. A személyzet kedves, és nem azt látod rajta, hogy utálja a munkáját (sajnos találkoztam már ilyennel, azért említem külön). Az asztalok távol helyezkednek el egymástól, hogy tudj bizalmasan is beszélgetni. Nagyjából ennyi. Ja, és fontos, hogy legyen külön dohányzó és nem dohányzó helyiség. (Aki dohányzik, annak elképzelhetetlen a tea cigi nélkül, aki nem dohányzik, azt viszont zavarja a füst)
2009. jan. 5. 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

a legfontosabb legyen dohßanyzó és nem dohányzó rész. én dohányzom és egy kávé mellé kell a cigi, de van hogy a barátaim nem akkor a nemdohányzóba megyünk. de a dohányzóban se kelljen cigi füstben ülni, legyen megfelelö szellöztetés, füst elszívas.

aztán a korrekt árak, vagy is legyen konkrét árlap, amin minden rajta van. legyenek az árak az étteremhez viszonyítva (voltunk egy étterembe, ahol a kaja 1500-3000 Ft között volt , és a borok meg 5000 Ft-nál kezdödtek. de volt 20 Ezres bor is. azt gondolom ezek a borok nem egy ilyen szinvonalu étteremhez valóak voltak.)

legyen gyórs kiszolgállás, az pincér ne üljön a nyakunkopn de ne kelljen vadászni ha akarunk valamit. (pl van egy káezó ahova utálok beülni, mert a pincér egyszer jön mikor rendelünk, aztán kihozza a cuccot, és ha fizetni vagy egyebet akarunk már nincs sehol, hiába integetünk a pulthoz észre sem vesz)

2009. jan. 5. 13:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a korrekt és gyors válaszotokat. Írjatok még, ha valami kimaradt.
2009. jan. 5. 15:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy jó minőségűek legyen a kávé vagy a tea. Legyen aprósütemény. Múltkor majdnem elájultam az éhségtől, beültem az első kávézóba, de semmi rágcsálnivalójuk nem volt... Fontos, hogy legyen kiülős terasz része, ilyenkor jó időben például ki akar benn ülni. A dohányzó-nem dohányzó rész legyen megoldva. Annál nincs bosszantóbb, amikor nem dohányzóba leülsz, és közben nyeled a füstöt.
2009. aug. 12. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Kimaradt, hogy kivel. Párommal, barátnőkkel, kollegákkal.
2009. aug. 12. 13:17
 10/10 anonim válasza:

Google:

-Zöld Teknős

-Vörös Oroszlán

2010. júl. 22. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!