Szódagép vásárlás előtt állok. Melyiket vegyem? Megbízható, egyszerű működés és fontos, hogy erősség állítható legyen. Plusz patroncsere is megoldható legyen.
Figyelt kérdés
Van valakinek ebben tapasztalata? Olyan sokféle van a piacon. Sodastreamet mondják a legmegbízhatóbbnak, de még soha nem volt ilyenem, nem tudok dönteni. Szűrt/tisztított vízzel használnám.2024. márc. 24. 16:21
11/14 anonim válasza:
Pedig tényleg nincs eltérés ha a végterméket nézzük max az egyéni benyomások, esetleg a gép tartóssága, élettartama. Én egyetlen eltérést tudok esetleg mivel én is sokat kutattam szódagép után mielőtt letettem a dologról mivel gazdaságtalan. Én csavarosat vennék nem az újabb pattintósat mert az állítólag engedi a savat szökni és amikor így is kevés literre elég egy patron ez nem mindegíy szerintem.
12/14 A kérdező kommentje:
A gép tartóssága, élettartama éppen elég indok arra, hogy körültekintően vásároljon az ember, mert ezek a gépek nem olcsók. Pláne amit én néztem ki, AARKE márka. Szerintem nem túl gazdaságos, de nem tudok cipekedni ásványvízflakonokat betegség miatt, ráadásul majd visszaváltós is lesz.
2024. márc. 27. 12:29
14/14 A kérdező kommentje:
Aarke. Imádom. Minőségi termék, bátran ajánlom. Sajnos nem olcsó.
nov. 26. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!