Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol van Újpesten a Juliska...

Hol van Újpesten a Juliska pogácsázója?

Figyelt kérdés
Ebben a videóban ( [link] 15:30-tól bemutatnak egy cigányasszonyt, aki a műsor szerint nagyon finom pogácsát, péksüteményt árul Újpesten valahol. Valaki esetleg tudja, hogy pontosan hol van?
2010. okt. 25. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, már tegnap is láttam meg most is megnéztem, de nem ismerem fel, hogy hol lehet, pedig jó lenne, mert szeretném megkóstolni.
2010. okt. 26. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
írj annak a műsornak, meg fogják mondani Neked
2010. okt. 26. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Sikerült kideríteni a címét,mert engem is érdekelne!
2010. nov. 20. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Írtam a közönségszolgálatnak, de még nem írtak vissza.
2010. nov. 22. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Közben írtam a szerkesztőknek is, válaszoltak is. Ki is próbáltam hirtelen, de egy kicsit csalódtam. Igaz, hogy délután 2-kor értem oda, és már nem volt sok minden, meg nem volt olyan friss. Szerintem bőven elmarad attól a nagyi-házi minőségtől, amit a műsorban beharangoztak. Az áráról nem is beszélve. Kb árban Fornetti ár, minőségben egy picit fölötte van, de azért a túró is egy kicsit savanykás volt, és a mákos kockában is valamivel fel volt túrbózva a mák, ami tuti nincs meg a házi receptekben.

Akit esetleg érdekel, és kipróbálná, úgy tud eljutni, hogy a hármas metró újpesti végállomásánál felszáll a 25.-ös buszra, egy megállót utazik (vagy lesétálja) és a buszról leszállva meglát egy CBA-t és mellette kicsit beljebb a panelok felé ott van a kis bódé. Ami viszont sokkal kisebb, mint amekkorának kinéz a filmben, lehet azóta át is helyezték.

2010. nov. 29. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm ! Én is elnézek majd arra,csak a kiváncsiság miatt is...
2010. dec. 1. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Történetesen 3 éve ismerem Juliskát, és a következő megjegyzéseket tenném a kommentedre:

Minden nap éjjel kel, és süti a finomabbnál finomabb sütiket, pogikat. Elárulom, hogy miért van kevés dolog 2-kor. Mert a vásárlói annyira szeretik amit csinál, hogy pillanatok alatt elviszik, már akkor is kopogtatnak az ajtaján, mikor még ki sem nyitott (7 előtt).

A nagyi házi minőségről: ő nem nagyi, ő egy 40-es, 3 gyermekes anyuka, aki saját receptje alapján süt. Ha szerinted a Fornettitől csak egy pici választja el minőségben, akkor javaslom, hogy edd meg te a mindenféle adalékkal turbózott pogácsájukat. Én, és Juliska többi vevője pedig esszük a természetes alapanyagokból, minden nap frissen, nem fagyasztott állapotból sütött mesés pogácsáját, süteményét. A mákban semmi adalék nincs. Nem esetleg meggyes mákosat ettél véletlenül?? Ezek után abban sem vagyok biztos, hogy a meggyet felismered a máktöltelékben. A túró savanykás íze, minő meglepetés, a citromtól és citromhéjtól van (eredeti gyümölcs, nem citromlé, és szárított reszelt citromhéj).

Bódé: Egy centit sem mozdították arrébb, és még mindig 6 nm. És ott dagaszt, keleszt, szaggat, süt, mosolyog, kedves, és mindenkihez van egy jó szava.

Nem mellesleg: azóta volt a Fókuszban, a Fél kettőben, a Reggeliben, és több újságcikk is megjelent róla, maga a polgármester is tett egy sétát csak azért, hogy megkóstolhassa híres pogácsáját, süteményét.

A legbántóbb a "nem olyan friss" megjegyzésed volt. Ha tudnád mennyit dolgozik azért, hogy minden nap frisset süssön...szégyelld magad!!

2011. márc. 31. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!