Mi a kedvenc pizzád?
Figyelt kérdés
2024. márc. 9. 02:09
11/28 anonim válasza:
A saját készítésű. A többit kerülöm, ha lehet. A szalámisra fanyalodom rá, néha. A sajátomra azt teszek, ami éppen van otthon. Ha tervezem, akkor füstölt szalonna, paprikás szalámi, mozzarella sajt, dinsztelt hagyma, és saját készítésű szósz.
12/28 anonim válasza:
tenger gyümölcsei
spenótos alapon gomba bébikukorica brokkoli sajt
songoku
14/28 anonim válasza:
Húsimádó. Minél több és minél többféle hússal, annál jobb.
15/28 anonim válasza:
Amiről nem spórolják le a zöldséget. Sokszor a vegetáriánus változatot kérem, mert azon tuti nem egy szem paradicsom a zöldség feltét.
17/28 anonim válasza:
Pizza Fortétól szoktunk rendelni, nekem ott a Supreme nevű a kedvencem. Paradicsomszósz, dupla mozzarella, dupla szalámi, parmezán.
Ha házi pizzáról van szó, ott sem gondolom túl, szalámi, sonka, max még kukorica jöhet rá.
18/28 anonim válasza:
A prosciuttos rukkolás klasszikus olasz, paradicsom alapon. A pizza csak margaritábak van megsütve, a többit ez után teszed rá.
Nutellás pizzát is, amikor olaszoknál dolgoztam pizzeriában, sokat ettünk.
19/28 A nagy Levin válasza:
Pizzériában a választéktól függ, de a tenger gyümölcseit szeretem. Itthon általában szalámis-hagymás-kukoricás-baconos-sajtos, esetleg egy kis olajbogyóval készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!