Előre kifizeted az alkalmazásban és mikor odamész megmutatod, hogy van egy munchod, majd elfogadod az alkalmazásban, hogy "átvetted" és odaadják és megvagy.
4. Én szkeptikus voltam, de mióta elkezdtem ezt figyelni, mindig TELJESEN KIFOGÁSTALAN terméket kaptam fele, harmada áron.
A vásárlói visszajelzések alapján elég gyorsan ki lehet kerülni a rendszerből.
Na, ránéztem. Megint péksütemény péksütemény hátán meg az eredetileg 1000 forintos leves felrakva 800 forintért, de úgy hogy 1500-ről van leárazva 😁
Hát köszi.
A lényege hogy a közeli lejáratú, szépséghibás már kevés eséllyel értékesíthető élelmiszerek megmentése a kidobástól, ezáltal csökkentve a pazarlást. Ezek a termékek általában előre meghatározott értékű csomagban kerülnek értékesítésre típusok alapján pl. Zöldség-gyümölcs, pékáru, hűtött stb. Emellett a boltoknak is megéri mert bár olcsóbban értékesítik, egy kis bevételük származik belőle, mégse nulla.
A tartalma a csomagoknak véletlenszerű, ami az adott boltban feleslegként éppen van. Nem számít hogy szereted-e, ami benne van, nem kívánságműsor.
Néha előfordul hogy nem megfelelő minőségű a termék ilyenkor jelezni kell a munch felé és kompenzálják.
Sokan viszont félreértik az egészet és olcsón akarják ugyanazt a hosszú szavidejű terméket, ugyanolyan minőségben, ami az ízlésüknek megfelel, aztán habzó szájjal fröcsögnek és nevetség tárgyává válnak.
Nem füllentek, ezt mondom, hogy amúgy 1500-nek van felrakva, de most kedvezménnyel 800 forint.
De egyébként kb 1000 forint az a leves.
Sercli, nézz rá, ha nekem nem hiszel.
Annyiban igazad van, hogy nem 800, hanem 750. Krumplileves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!