Mitől lesz finom édeskés a sütőben sült/levesben főzött répa?🤔
Napfény adja a cukortartalom nagy részét, meg a répa fajtája.
Ha ilyen karameliztat akarsz, az meg egyszerûen kis olajjal be van tolva a sütôbe, és megszórva barna cukorral, fahéjjal, garam mashala keverékkel.
2&7, ez attól függ hol laksz 🤷🏻♀️
Ha nagy gyárak vannak a szomszédban, akkor a házi sem lesz ám jobb, mint az a bolti amit mondjuk bio körülmények közt nevelnek.
Az meg, hogy te azt hiszed, hogy a lézer szemeddel meg ízre megmondod miben mennyi rossz vagy jó anyag van, eléggé vicces.
9, Mert a te egyedi eseted nem jelenti azt, hogy mindenkinek jó ötlet, hogy mindenhol alkalmas erre a termőföld. Vannak olyan helyek, ahol kifejezetten rossz ötlet palántázni.
Én agrár családból jövök, hidd el, a gazdák is sokat gondolkoznak, dolgoznak azon, hogy amit termelnek a lehető legjobb, legellenállóbb, nagyobb, szebb legyen.
Vannak nagyipari gazdaságok, akik arra mennek rá, hogy minél több, stabilabb termény legyen. Vannak kis gazdaságok, ahol meg az a cél, hogy kis mennyiséget de nagyon körültekintően termesszen.
Ezek ízre de árra is mások lesznek.
Azt meg gondolom te is észrevetted, hogy februárban màs az íze a cuccnak mint nyáron. Ehhez se kell atomfizikusnak lenni.
A répát egyébként egy ilyen pitypang gyökérhez hasonló, hitvány kis izéből tenyésztették ki. Azért édes, nagy, roppanós, mert addig szelektálták, keresztezték, amíg megfelet az igényeknek lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!