Mit főzzek ami több napig is akár eláll 2-3 napról van szó?
A párom 8órában dolgozik én 12-ben. Nállunk van szerencsére kedvezményes étkeztetés a cégnél,páromnál sajnos nincs. Amikor szabad napos vagyok akkor szoktam főzni nagyobb adagot hogy el tudja vinni melóba,de már nem tudok mit kitalálni
Krumplis tészta,paprikás krumpli,rakott tészta ,rizses hús amit általában főzni szoktam illetve főzelékek fasirttal. Ezeken kívűl mit tudnék még főzni? Ami ha nincs hűtőben akkor sem lesz semmi baja?
"Azért mert én 12 óra után nem fogok főzni este 8kor mikor hazaérek"
Ez rendben van, de a párod miért annyira életképtelen, hogy nem képes soha főzni magának, ha ő hamarabb otthon van már? Neked ez oké?
#14.Nem életképtelen csak nincs otthon a konyhában😊
Meg minek főzzön ha van előre 2-3 napra főzve kaja? Nem azért lett megcsinálva hogy kidobjam a mai árak mellett meg pláne
Ha magával visz a főtt ételt, akkor nem kell elkészíteni?
Hétvégén megfőzöd, hűtőbe teszed. Hétközben este, ha hazáért, kiveszi, megeszi. Vagy megmelegíteni sem képes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!