Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főzzek ami több napig is...

Mit főzzek ami több napig is akár eláll 2-3 napról van szó?

Figyelt kérdés

A párom 8órában dolgozik én 12-ben. Nállunk van szerencsére kedvezményes étkeztetés a cégnél,páromnál sajnos nincs. Amikor szabad napos vagyok akkor szoktam főzni nagyobb adagot hogy el tudja vinni melóba,de már nem tudok mit kitalálni

Krumplis tészta,paprikás krumpli,rakott tészta ,rizses hús amit általában főzni szoktam illetve főzelékek fasirttal. Ezeken kívűl mit tudnék még főzni? Ami ha nincs hűtőben akkor sem lesz semmi baja?

febr. 7. 12:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A munkahelyen pár óráig eláll gyakorlatilag mindegyik, a többit meg otthon tarthatod a hütöben.
febr. 7. 20:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Azért mert én 12 óra után nem fogok főzni este 8kor mikor hazaérek azért kell a főtt étel,a főzelék első alkalommal megromlott neki de aztán mindig első szünetbe eszi meg ha azt visz,a hűtőtaska sem opció mert lenyulták már. Amit legetett nyáron kapni Cartedoros hutotaskankat valaki elvitte
febr. 7. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:
jóvan
febr. 7. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

"Azért mert én 12 óra után nem fogok főzni este 8kor mikor hazaérek"

Ez rendben van, de a párod miért annyira életképtelen, hogy nem képes soha főzni magának, ha ő hamarabb otthon van már? Neked ez oké?

febr. 8. 06:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Vihet halkonzervet,ha szereti.
febr. 8. 19:46
 16/17 A kérdező kommentje:

#14.Nem életképtelen csak nincs otthon a konyhában😊

Meg minek főzzön ha van előre 2-3 napra főzve kaja? Nem azért lett megcsinálva hogy kidobjam a mai árak mellett meg pláne

febr. 10. 05:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha magával visz a főtt ételt, akkor nem kell elkészíteni?

Hétvégén megfőzöd, hűtőbe teszed. Hétközben este, ha hazáért, kiveszi, megeszi. Vagy megmelegíteni sem képes?

febr. 24. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!