Milenne ha 1 hónapig csak főtt kukoricát/borsót stb ennék? Csak vízzel innivaló gyanánt. Mindenevő vagyok egyébként.
Egy hónap alatt még nem alakulna ki hiánybetegség.
Hosszú távon igen, de ha csak azt nézzük meg, hogy az ivóvíz milyen ásványi anyagokat tartalmazhat, már abban megtalálható nagyon sok, a szervezet számára fontos elem.
A probléma hosszabb távon inkább a vitaminok hiánya lenne, rövidebb távon viszont a rosthiány miatt lehetnének problémák, ami egyénileg változó.
A stb mégis mit jelent?
A kukorica, borsó mellé egy harmadik étel azt is jelenheti, hogy semmi probléma nem lenne még több hónap után sem.
#6-os válaszoló.🤣🤚
Szelén vitamint szedek.
Gondoltam itt arra kíváncsi lennék meddig bírnám ezt az étrendet ,hogy kukorica,borsó egyéb zöldségek csak víz és némi gabona féle. És mi lenne a rám gyakorolt hatása ennek.
#8 Az lenne a hatása, amit a #6 írt.
#1 voltam
5 hétig éltem egyszer csak gyümölcsön, augusztus utolsó napjaiban kezdtem,volt még őszi barack,szilva,de a legtöbb szőlő volt. Az jó volt benne,hogy olcsó volt, nem kellett azon agyalni,hogy mit főzzek. Reggel megvettem a piacon a napi adagot és kész.
Megundorodtam egy időre az édes íztől,utána sokáig nem ettem semmilyen édesseget.
Az ennyire egyoldalú táplálkozás csak rövid ideig tartható.
Nyers / főtt zöldségeken nem hiszem,hogy bírnám 5 hétig, egyrészt jóval alacsonyabb a kcal tartalmuk, másrészt a nyerstől égne a gyomrom.
Illetve főve már kevesebb a vitamin bennük.
A kukorica egyébként gabona, nem zöldség ( nem kioktató stílus 😉), kicsivel magasabb kcal értékkel
Próbáld ki,veszíteni valód nincs,de inkább nyáron,amikor szezonjuk is van, pl zöldborsó.
És csak párold,kevés étolajjal locsold meg,fűszerezd,ha unalmas egy idő után akármelyik zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!