Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Eper ára idén várhatóan...

Eper ára idén várhatóan mennyi lesz mikor a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
2024. jan. 26. 05:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz előre megbecsülni, de 1000 ft/kg alá biztos, hogy nem fog menni a magyar eper. Akciósan külföldit talán kicsit olcsóbban is kaphatsz. Május végén, június elején lesz szerintem legolcsóbb, szedd magad akcióban, vagy szuperakciósan hipermarketekben.
2024. jan. 26. 06:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha hasonló lesz az idő a fóliás ára nem lesz eget rengető.A szabadföldit meg nehéz megítélni mert jöhet még ma nagyobb fagy plusz hideg tavasz.
2024. jan. 26. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az időtől és a terméstől függ. Tuti nem lesz olcsóbb, mint tavaly.

De addig is van fagyasztott eper, az nem olyan drága. Ha süteménybe, krémbe kell, akkor az is teljesen jó.

2024. jan. 26. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mennyi lesz, még nem tudni. Viszont tegnap teljesen ledöbbentem, mert Pesten 1390 Ft/kg áron láttam. Nyilván nem magyar. Itt ilyenkor még üvegházi sincs.
2024. jan. 27. 07:23
 5/5 A kérdező kommentje:
1390 hol?
2024. jan. 27. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!