Megettem egy védőgázas csomagolásban lévő hot-dogot (Lidl). Mai lejárati dátum szerepelt rajta (01.10.) . Ma ugye még jó volt és nem lesz bajom abból, hogy megettem?
Figyelt kérdés
Az interneten a reggeli rohanásban nem találtam erről semmit (hihetetlen). Megyek melózni.2024. jan. 10. 06:46
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtató válaszát. :) Köszönöm, hogy segítőkészek vagytok itt a gyakorin.
2024. jan. 10. 09:54
12/21 anonim válasza:
Jaja, mindig orul az ember a szazezredik kamukerdesnek.
13/21 anonim válasza:
... ha esetleg megse lenne kamu, keress pszichiatert aki kezeli a hipochondiadat, paranoiadat es szorongasaidat.
14/21 anonim válasza:
9 "Ami lehetett sérült csomagolású is, csak azt már nem írod."
Miért írnám? Szemrevételezésre nem tünt sérültnek.
Gondolom nálad minden vásárláskor van kis pumpa, meg müszer, és nyomáspróbázod a védögázas termékeket. Ja nem.
15/21 anonim válasza:
Amúgy szagold meg, hogyha büdös, nyilván nem eszed meg. Ha nem büdös akkor igen.
16/21 anonim válasza:
Hogy van az, hogy a többségnek nem evés előtt, hanem evés után jut eszébe megkérdezni, hogy jó-e még az étel?
Minek kérdezni, amikor már megetted?
Nem is értem...
17/21 anonim válasza:
16 mert gyerekkorában megszokta, hogy ilyen infantilis módon hívja fel magára a szülei figyelmét.
18/21 A kérdező kommentje:
Na fussatok neki mégegyszer a szövegnek! Hajrá hajrá, tessék elolvasni mégegyszer az egészet.
2024. jan. 11. 21:19
19/21 anonim válasza:
Elolvastam. Nem írsz semmi ezzel kapcsolatban.
Annyit írtál, magadba tömted a hot-dogot anélkül, hogy megnézted volna a lejáratot, majd utólag rájöttél, hogy meg kéne nézni, majd elkezdtél keresgéni a neten.
Akárhonnan olvasom te csináltál marhaságot (inkább vihart a biliben), nem mi.
20/21 A kérdező kommentje:
Nem, még a hot dog mikrózása közben mentem fel a netre,de aztán három percen keresztül semmit sem találtam.
2024. jan. 12. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!