Hol lehet Szegeden friss különleges gombát kapni? Vargányára vagy szarvasgombára is gondolok és fontos, hogy ne fagyasztott legyen.
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 19:27
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, egy vessző kimaradt a friss és a különleges között :)
2010. okt. 22. 19:32
2/6 anonim válasza:
Ezek nem termeszthető gombák nyilván nem lehet bármikor kapni!
3/6 anonim válasza:
Szia! Hát én szombathelyi vagyok, így nem tudok a kérdésedre válaszolni, de éppen tegnap voltam a piacon és ott volt vargánya és szarvasgomba is. Szerintem Te is próbáld meg a szegedi piacon, hátha kapsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát de ha a Tesco tud árulni ilyet, akkor gondolom valahol frissen is árusítják ezeket a gombákat.
A második válaszolónak köszönöm, még a piacon megvallom őszintén soha nem jártam, pedig nem mostanában kerültem Szegedre :D
2010. okt. 22. 20:32
5/6 anonim válasza:
Most voltam a székesfehérvári Metro-ban, ott volt a zöldséges hűtőpultban (nem fagyasztott!)elkülönítve dobozolt szarvasgomba.
Mivel üzletlánc, gondolom van más Metro-ban is.
6/6 A kérdező kommentje:
Húúú köszi, ez jó, akkor ott próbálkozom :)
2010. okt. 25. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!