Hol lehet rendelni olyan ételt, amit két és három éves gyermekeimnek is bátran adhatok?
www.egeszsegkonyha.hu
De NEM a hagyományos kaják, hanem a bio menü.
A Biogasztro szállítja nekik a biokaját, óvodákba és bölcsödékbe is ők főznek.
Ha már muszáj, akkor ezt választanám.
A többit (én sokat kipróbáltam) nem ajánlom.
Még valami: egyes kutatások a mikrózott ételt teszik felelőssé a gyerekkori gyomorrák elszaporodásáért.
Talán mégis meg kéne fontolnod egyszerűbb kaják főzését, vagy segítséget kérni nagyszülőktől.
off: azért, mert egy hétig rendelt ételt esznek a gyerekek, még nem kapnak gyomorrákot. káros a mikró, de azért ne essünk már túlzásokba... ennyitől nem lesz baja senkinek
on: én a gastroyallal meg voltam elégedve minőségre, de ha felmész a www.netpincer.hu oldalra, és a fejlécnél kiválasztod a napi menü/napi ebéd menüpontokat, ott választhatsz több ételfutár közül is, rengeteg főzit, levest, tésztát találsz.
2. vagyok... miből derült ki, hogy 1 hétről van szó? Mert semmi ilyet nem látok.
Nem azt mondtam, hogy gyomorrákot kap mindenki, aki hozzáér a mikrózott kajához, pusztán megemlítettem, hogy "egyes kutatások" mit mondanak.
Amúgy meg... a szar minőségű kaját is meg lehet enni, biztos laktat is (csak éppen nem táplál), kérdés, hogy adnád-e a gyerekednek. Én nem, mivel jómagam sem eszem meg, ha nem muszáj. De hát ízlések és pofonok...
(Nem a kérdezőnek szólt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!