Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi mazsola a...

Miért van ennyi mazsola a Tesco-s vaníliás csigában?

Figyelt kérdés
Borzasztó... szét kel trancsírozni az egészet ahhoz h meg lehessen enni. Csak én utálom ennyire a mazsolát?XD
2009. jan. 3. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom a mazsolát. Én a túrós táskából is kiszedem, meg mindenből. Miért kell tök jó kajákat elrontani vele? Egyébként azért van benne annyi mazsola, mert ez a céges előírás, ez a cég receptje. Ha nem tesznek bele annyit a pékek, akkor megy a főnökség piszkálni őket.
2009. jan. 3. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
A teszkós csigába recept szerint nem kell mazsola. Azok bébi-csótányok :) Úgyhogy nyugodtan egyétek, nem mazsola.
2009. jan. 3. 16:02
 3/6 A kérdező kommentje:

XD

Köszi a választ...Hát asszem ezentúl egyszerűen diszkriminálom a tesco-s vaníliás csigát. Sajnos én nagyon válogatós vagyok. A bébi csótányokat sem szeretem.:D

2009. jan. 4. 15:50
 4/6 anonim válasza:
71%
én nagyon de nagyon úúútálom a mzsolát!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 23. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a zacskóból megeszem, semmi bajom vele, de ha vmibe belesütik vagy főzik, már képtelen vagyok megenni. Igen, és én is mindig kibányászom a túrósbatyuból, meg a csigából...és a somlóiból is.
2011. okt. 4. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

én szeretem a mazsolát

amúgy azé van benne olyan sok mazsola mer annak a fele nem is mazsola hanem egérszar

2011. okt. 4. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!