Ki fognak bírni egy bő 3 órás vonat utat a sütik? Bejgli, hókifli, meg linzer lesz.
Figyelt kérdés
Egy nappal utazás előtt fogom megcsinálni, anyukámnak szeretném vinni de 3 óra a vonatút, ha egy kis hűtőtáskába teszem akkor túlélik a meleg vonatutat ami bő 3 óra?2023. dec. 8. 13:43
11/18 anonim válasza:
Anyukám vonaton, két átszállással szokott bumlizni ilyenekkel, fém dobozba teszi, és úgy hozza nekünk. Semmi baja sem lesz soha.
12/18 anonim válasza:
ha velem utaznál biztosan nem , mivel megenném mindet
13/18 anonim válasza:
mirol beszelsz :-D nagyimnal anno talaltam tavaly vanilias kiflit es joizuen megettem
14/18 anonim válasza:
A linzert akár hamarabb is megcsinálhatod (meg talán a hókiflit is, de abban nincs tapasztalatom), ha nem előző nap akarsz vele szórakozni.
15/18 anonim válasza:
Linzernek kell 3 nap , hogy igazan finom legyen. En a mamatol ugy tanultam, hogy megsuti, masnap betolti, es es masnapra mar jo. Olyan 20-21.en kezdi el a linzert csinalni , es karacsonyra tokeletes. Sot egy het mulva ha lehet még finomabb. 😃
16/18 anonim válasza:
Igen csak ne tedd a fűtés közelébe mert akkor elpárolognak.
17/18 anonim válasza:
Ne érje nedvesség, kemény dobozban legyenek és ha van szabad hely dobozban, kkor zacsival vagy fóliával béleld ki és kerüld a doboz tartalmának rázását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!